Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Forelsket i min beste venns nesten kjæreste

Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt sjalusien? Min beste kamerat er snart sammen med min beste venninne. Begge er personer som jeg nesten kan dele alt med, unntatt min hemmelige forelskelse til henne selv. Har ikke lyst til å bryte kontakt med henne, og har fortsatt lyst til å være en kjempe god venn, uten å komme mellom de to.

Hun sier selv at hun kjenner meg bedre enn kameraten min, og vi har virkelig god kontakt. Jeg blir utrolig glad og blid når jeg bare ser henne. Men nå prøver jeg ikke meg på henne lenger, selv om hun før, kunne flørte av og til med meg. Men ikke noe å gjøre der, må rett og slett respektere valget hennes, selv om det gjør utrolig vondt. Synd det er så rart at siden de to er så forelsket i hverandre, så viser de ikke til hverandre hva de føler. Nesten som om de er sjenerte ovenfor hverandre. Tror nesten at hun klarer å være seg selv med meg bedre enn han.

Men hvordan bli kvitt den ubehagelige følelsen samtidig som å være vennen hennes? Skal forresten på kino med alle vennene inkl. de to...Skal jeg si nei? Tror de bli fryktelig vanskelig å nyte kvelden når blant annet kameraten min og henne kommer sikkert til å "kose" med hverandre...

Håper på svar.

1
9 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

pumaxx

Snakk med henne. Ta en pause. Si at du ikke vil ødelegge noe for han og henne, og at om dere omgås mye den neste tiden så er dette akkurat hva du vil gjøre. Unngå å være for mye sammen en periode, ta rett og slett en pause. Så hender det at ting ordner seg.

1

StingrayV8

Damer kommer og går... kompiser varer hele livet!

1

hahaug

Kunne ikke vært mere enig StingrayV8

1

Ginger1

Forholdet varer sikkert bare i 1 måned uansett, så vær tålmodig, så er ting snart som de var igjen.

1

Tian3

Går bra det!

Livet er kort. Pul!

1

Heartbeat

[Slettet]

1

PaulieW

[Slettet]

1

georgy

Ikke en med samme glimt i øyet som henne...uff. Jeg må nok ta meg sammen ja. Begynne å akseptere.

Håper fortsatt på flere råd!

Han en god kveld!

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...