Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvordan komme over utroskap?

Jeg var utro mot dama for noen uker siden. Har aldri gjort noe slikt før, og føler meg som verdens største idiot. Utrolig nok er dama villig til å gi meg en ny sjangse. Vi skal ta det rolig og forsøke å jobbe oss gjennom det. Det er altså ikke viljen det står på, problemet er om hun i det hele tatt klarer å være sammen med meg når hun vet hva jeg har gjort. Vi er begge villige til å bruke mye tid på dette, men jeg er likevel redd for at viten om at jeg har vært utro skal plage henne så mye at hun rett å slett ikke orker å være sammen med meg. Hun tror ikke at jeg kommer til å være utro igjen, og hun vet også at hun er den eneste jeg vil ha, men hvordan skal vi gå frem for at hun skal få den gode følelsen tilbake? Det er bare en uke siden jeg fortalte henne at jeg har vært utro, og jeg forventer på ingen måte at hun skal komme over det på en uke. Tiden er vel vår beste venn i en slik situasjon. Det jeg spør om er vel: Hvordan skal vi bruke tiden vi har sammen, for at vi skal komme oss gjennom dette? Jeg vil ikke glemme det som har skjedd, men vi ønsker begge å legge det bak oss og komme oss videre.

Alle seriøse svar mottas med takk.

1
45 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Godhjerta

Utroskap er alltid vondt, anten ein er svikaren eller blitt sviken. No er eg av den formeininga at det går ikkje ann å gå gjennom eit liv utan å være utro ein eller annan gong, vi er altfor egoistiske til det... Dessverre...

Korleis hjelpe ho med å kome over det? Det kjem jo alt ann på kva type menneske ho er. For det første så er det det med tida som du nevner. Men ho er ikkje ferdig med det på 14 dager!!!!!! Eg hadde hata om du plutselig skulle begynne å gå rundt me hunde-auge og plutselig stå på pletten med å hjelpe meg med alt eg måtte gjere aleine tidlegare. Og klart at du får utroskaps-kommentarer slengt i trynet, mange ganger også. Kanskje ho etterkvart blir meir nyskjerrig, og kjem med meir inngåande spørsmål ang affæra. Svar henne ærlig, for ho treng klare svar for å jobbe det ut av tankane. Og la henne alltid vite kvar du er, utan at du blir manisk med det. Og skulle du treffe på "den andre" nokon stad, så fortell dama di det. For enn om ho skal få høyre fra andre (som kanskje ikkje veit om utroskapen) at "såg typen din og zzz idag prate her ein dag, visste ikkje at dei kjente kvarandre..." Det er eit slag i trynet, det!

Det går ann å kome over utruskap. Garantert.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...