Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvordan komme over utroskap?

Jeg var utro mot dama for noen uker siden. Har aldri gjort noe slikt før, og føler meg som verdens største idiot. Utrolig nok er dama villig til å gi meg en ny sjangse. Vi skal ta det rolig og forsøke å jobbe oss gjennom det. Det er altså ikke viljen det står på, problemet er om hun i det hele tatt klarer å være sammen med meg når hun vet hva jeg har gjort. Vi er begge villige til å bruke mye tid på dette, men jeg er likevel redd for at viten om at jeg har vært utro skal plage henne så mye at hun rett å slett ikke orker å være sammen med meg. Hun tror ikke at jeg kommer til å være utro igjen, og hun vet også at hun er den eneste jeg vil ha, men hvordan skal vi gå frem for at hun skal få den gode følelsen tilbake? Det er bare en uke siden jeg fortalte henne at jeg har vært utro, og jeg forventer på ingen måte at hun skal komme over det på en uke. Tiden er vel vår beste venn i en slik situasjon. Det jeg spør om er vel: Hvordan skal vi bruke tiden vi har sammen, for at vi skal komme oss gjennom dette? Jeg vil ikke glemme det som har skjedd, men vi ønsker begge å legge det bak oss og komme oss videre.

Alle seriøse svar mottas med takk.

1
45 kommentarer

ElMacoGrande

Villalad skrev: jeg hadde ihvertfall ikke klart å være så kald at jeg hadde latt dama leve i beste tro i ett forhold som er falsk.

...men du klarte å være utro! Typisk gutter, jeg har aldri møtt en gutt/mann som ikke lar seg lure. Så fort det er muligheter for litt pels på knaggen, så sitter dere i saksa!

1

atommyc

Heh...!

Go ahead, make my day! :)

1

Villalad

ElMacoGrande skrev: ...men du klarte å være utro! Typisk gutter, jeg har aldri møtt en gutt/mann som ikke lar seg lure. Så fort det er muligheter for litt pels på knaggen, så sitter dere i saksa!

> Jeg har aldri vært utro, og har hatt tilbud. Jeg trenger ikke viljestyrke for å ikke ville ødelegge noe så vakkert som dama mi. Så slutt å generaliser!

Takk :)

1

Villalad

Og til Fowler..... med det så mener jeg ikke å se ned på deg, du har begått en stor tabbe som du har lært av og har absolutt en god innstilling til det. Så jeg håper at du kan ha det bra med deg selv med tiden, og at dama også klarer dette.

1

ElMacoGrande

Du har ikke møtt meg :)

Jeg har fortsatt til gode å ikke få den jeg ønsker på kroken. Gift eller ikke.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...