Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvordan komme over utroskap?

Jeg var utro mot dama for noen uker siden. Har aldri gjort noe slikt før, og føler meg som verdens største idiot. Utrolig nok er dama villig til å gi meg en ny sjangse. Vi skal ta det rolig og forsøke å jobbe oss gjennom det. Det er altså ikke viljen det står på, problemet er om hun i det hele tatt klarer å være sammen med meg når hun vet hva jeg har gjort. Vi er begge villige til å bruke mye tid på dette, men jeg er likevel redd for at viten om at jeg har vært utro skal plage henne så mye at hun rett å slett ikke orker å være sammen med meg. Hun tror ikke at jeg kommer til å være utro igjen, og hun vet også at hun er den eneste jeg vil ha, men hvordan skal vi gå frem for at hun skal få den gode følelsen tilbake? Det er bare en uke siden jeg fortalte henne at jeg har vært utro, og jeg forventer på ingen måte at hun skal komme over det på en uke. Tiden er vel vår beste venn i en slik situasjon. Det jeg spør om er vel: Hvordan skal vi bruke tiden vi har sammen, for at vi skal komme oss gjennom dette? Jeg vil ikke glemme det som har skjedd, men vi ønsker begge å legge det bak oss og komme oss videre.

Alle seriøse svar mottas med takk.

1
45 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

atommyc

Jeg synes det er stort av deg å selv legge kortene på bordet. Selv om det egentlig burde være en selvfølge, så kan jeg godt forstå at det kan være skikkelig vanskelig.

Vi mennesker er forskjellig, og har individuelle reaksjoner og reaksjonsmønstre. For min del har jeg det slik at det jeg vet at jeg ikke vet, eter meg opp innvendig. Det inkluderer også mistanker. Mine mistanker er alltid begrunnede, ellers definerer jeg det ikke som mistanke. Altså, en ekkel følelse er ingen mistanke, selv om en mistanke er en ekkel følelse.

Hadde jeg opplevd det samme som dama di opplevde, ville den eneste utveien for meg være at madammen la alle kortene på bordet, ubetinget og uten noen hemmeligheter. Kun slik kunne jeg følt meg trygg på at jeg for ettertiden kunne ha den nødvendige tilliten for å opprettholde et forhold. Til tross for dette er det ingen garanti for at jeg kunne leve med det, men det hadde gjort ting atskillig enklere enn å bære på den ekle følelsen av å bli både bedratt og holdt for narr.

All respekt for tilståelsen. Historien din sier ingenting om hvordan det går i dag, innlegget ditt er gammelt nå..

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...