Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvordan komme over utroskap?

Jeg var utro mot dama for noen uker siden. Har aldri gjort noe slikt før, og føler meg som verdens største idiot. Utrolig nok er dama villig til å gi meg en ny sjangse. Vi skal ta det rolig og forsøke å jobbe oss gjennom det. Det er altså ikke viljen det står på, problemet er om hun i det hele tatt klarer å være sammen med meg når hun vet hva jeg har gjort. Vi er begge villige til å bruke mye tid på dette, men jeg er likevel redd for at viten om at jeg har vært utro skal plage henne så mye at hun rett å slett ikke orker å være sammen med meg. Hun tror ikke at jeg kommer til å være utro igjen, og hun vet også at hun er den eneste jeg vil ha, men hvordan skal vi gå frem for at hun skal få den gode følelsen tilbake? Det er bare en uke siden jeg fortalte henne at jeg har vært utro, og jeg forventer på ingen måte at hun skal komme over det på en uke. Tiden er vel vår beste venn i en slik situasjon. Det jeg spør om er vel: Hvordan skal vi bruke tiden vi har sammen, for at vi skal komme oss gjennom dette? Jeg vil ikke glemme det som har skjedd, men vi ønsker begge å legge det bak oss og komme oss videre.

Alle seriøse svar mottas med takk.

1
45 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Godhjerta

For det første er det viktig at dere husker kvifor dere blei forelska i kvarandre i det store og heile. Det er alltid viktig. For det hender tross alt ofte at det du falt pladask for hos ein person er det som irriterer deg gul og grønn ett år etter... Har nett berga (iallefall for ei stund til) eit 15 årig samboerskap berre med å seie at dei måtte huske kvifor dei vart forelska i kvarandre då dei møttast. Akkurat no er dei som nyforelska igjen! :)

For det andre er det viktig at dere prater, og fortel kvarandre hvilke egenskaper dere setter pris på hos hverandre. Kommunikasjon er hovedårsaken til samlivsbrudd. Men ikkje mas eller unnskyld deg ut i eningen; det er unødvendig at ho heile tida skal bli påmint om utroskapen din!! Det gjer nok berre vondt verre. For kanskje ho verkeleg klarer å komme "lett" over det!! Sei til henne at det er ho som får kome til deg dersom ho vil prate om det, at du ikkje vil plage henne. Men vær ærlig når ho spør om noko.

At ho kan kaste i fjeset på deg nokre ganger din utroskap opp gjennom tidene, åja, men sånn er vi menneska berre -når vi ikkje finn på noko meir intelligent å seie og vi forlanger sympati...

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...