Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kor lenge bør eg sørge??

Den 27.oktober ble min kjæraste drept i ei ulukke, vi hadde vært eit par i nesten to år. Eg er 33 år, og blir jo ikkje yngre... Eg veit at han hadde villa at eg skulle gå vidare i livet mitt og være lykkelig -ikkje ødelegge livet mitt slik at to liv gjekk tapt. Det eg spør for, er att eg har møtt ein skikkelig hyggelig fyr, som var ein venn av min avdøde kjæraste, det var sånn vi møttest -han kom for å kondolere etter å ha vært i utlandet i månadsvis. Eg føler meg forsåvidt klar for eit nytt forhold, men er redd for folkesnakket... Eit kriterie for eit nytt forhold er jo at han forstår at den avdøde kjem alltid til å ligge mitt hjarte nær! Og kva for ein rubrikk skal eg krysse av i; singel eller enke???

1
14 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Godhjerta

For det fyrste vil eg få takke for alle trøstande og oppmuntande innlegg. TAKK, alle saman! :))

Elles vil eg berre seie at eg har det veldig godt. Familia til J tok det veldig godt når eg fortalde dei om S, eg gjorde det sjølv før rykter begynte å svirre i samfunnet. Og dei kjenner jo ham og veit kva slaga kar det er frå før. Litt slarv og ondskapsfullt prat har det jo vert, men ikkje så gale som nokon av oss hadde frykta. Sikkert fordi sånt blei hardt slått ned på av familie og vener. Idag har vi faktisk vert faddere til J's yngste syster 2. barn! Som er oppkalt etter J -etter min godkjenning.

Savnet etter J har eg sjølvsagt fortsatt -sjølv om eg har det kjempefint, kanskje kjem eg alltid til å ha savnet. Han var min sjelevenn, uannsett kor dumt det høyrest ut. Eg har som tidlegare nemnt at vi hadde det berre ubeskriveleg ilag. Men avogtil føler eg at eg tør ikkje sleppe følelsane mine lause, eg er redd han også blir reven vekk fort og brått. Sjølv om sjansane for det er ikkje på ein promille eingong... Men forhaldet vart er jo framleis ungt, det bedrar seg kanskje det også. Eg har også nokre gonger sagt kalt min nye ven for J, men det verkar mest som om han er litt kry over det... Raringen... :))

No kjem nok ei jul, men denne går nok mykje betre enn den i 2004. Men igjen; TAKK for all støtte!!

1

Monzoon

Først av alt vil jeg gi deg min medfølelse for ditt tap.

Det viktigste her er at du må komme deg videre og tenke på deg selv.Dessverre. Du kan likevel sørge over ditt tap, men samtidig gå videre. Som Queen sang en gang: "The show must go on".

Så hvis du har følelser for denne personen ser jeg ingenting galt i at du forelsker deg på nytt... hva folk kommer til å si på bygden må dere bare heve dere over. Din egen lykke er det som betyr noe nå. Og det er klart at dere kan jo ha et forhold uten å vise det så altfor tydelig utad enda.

Uansett... lykke til.

Espen

1

Ginger1

Du som personlig har erfart at livet kan være kort, burde vite å gjøre det meste ut av det! Grip lykken mens den er der, ikke la noe gå til spille bare fordi du er redd for hva andre tenker!

1

jallatv

[Slettet]

1

Godhjerta

:)

Likte så innmari godt FØLG HJERNEN... HJERTET HOLDER OSS BARE I LIVE...

Så sant som det er sagt!

1

jallatv

Det var kansje litt brutalt skrevet, men trur det er veeeeeeldig klokt og snakke med den "nye" oppi alt dette som skjer deg om dagen....det er greit og få råd av andre, men man kan jo ofte bli veeeeeldig forvirret også...av alle gode råd :-). Du vet...livet er brutalt enkelte ganger, men det må jo gå videre også.

1

IthiIien

Ikke for å være så alt for slem, men spørsmålet du stiller er direkte teit!

Hvorfor i f**n skal man sette eget liv og lykke i andre rekke, bare fordi at en eller annen idiot ikke skulle unne deg det? Vil nesten si det slik at det er din fordømte plikt å være så lykkelig i dette livet som du bare kan klare, og da er spørsmålet så enkelt som om det positive vil oppveie for det negative (folkesnakk etc). Det har bare du svaret på.

1

Godhjerta

IthiIien skrev: Ikke for å være så alt for slem, men spørsmålet du stiller er direkte teit!

Hvorfor i f**n skal man sette eget liv og lykke i andre rekke, bare fordi at en eller annen idiot ikke skulle unne deg det? ---------

He-he, joda, forstår kva du meinar! :)

1

Martinus

Godhjerta!

Trist. Enkelte ting er det bare tiden som kan gjøre noe mer. Om du skal krysse av for Singel eller Enke er det bare du som kan avgjøre.

Folkesnakk vil det være. Sånn er folk. Ikke la det styre DINE valg og DITT liv.

Hvordan går det nå?

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...