Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kor lenge bør eg sørge??

Den 27.oktober ble min kjæraste drept i ei ulukke, vi hadde vært eit par i nesten to år. Eg er 33 år, og blir jo ikkje yngre... Eg veit at han hadde villa at eg skulle gå vidare i livet mitt og være lykkelig -ikkje ødelegge livet mitt slik at to liv gjekk tapt. Det eg spør for, er att eg har møtt ein skikkelig hyggelig fyr, som var ein venn av min avdøde kjæraste, det var sånn vi møttest -han kom for å kondolere etter å ha vært i utlandet i månadsvis. Eg føler meg forsåvidt klar for eit nytt forhold, men er redd for folkesnakket... Eit kriterie for eit nytt forhold er jo at han forstår at den avdøde kjem alltid til å ligge mitt hjarte nær! Og kva for ein rubrikk skal eg krysse av i; singel eller enke???

1
14 kommentarer

Martinus

Godhjerta!

Trist. Enkelte ting er det bare tiden som kan gjøre noe mer. Om du skal krysse av for Singel eller Enke er det bare du som kan avgjøre.

Folkesnakk vil det være. Sånn er folk. Ikke la det styre DINE valg og DITT liv.

Hvordan går det nå?

1

Godhjerta

Martinus,

skrev DET flotte gjennomtenkte svaret til deg, og så trykkte eg på feil tast... :(

Har alle slags humørsvingninger i løpet av ein dag, men har ein topp arbeidsgiver, og kollegar, som lar meg være i fred når eg trenger ei stille stund på dagen, sjølv om det er av det sjeldnare slaget etterkvart. Sjefen var lettare sjokkert fordi eg var borte fra jobb berre ei veke etter dødsfallet, men eg må være i aktivitet, ellers så dreg eg meg sjølv så innmari djupt ned i depresjonen. Seinast i natt vakna eg av at eg leita i senga etter J, og følelsen når sanninga gjekk opp for meg, var -som vanleg- heilt ubeskriveleg. Så idag har vært ein tung dag. Men kan ikkje sitje inne og deppe av den grunn uansett kor lyst eg har til det, skal på ute-pils med venner ikveld.

Folkesnakk er det alltid, men eg er redd at ryktet fort kan bli at vi har hatt eit forhold i skjul i åresvis, sidan det "berre" har gått 6 mnd. Gledesdrepere og ryktespredere finnes overalt, dessverre... Nokre lever og ånder kun for sånt. :(

Å innlede eit forhold med ham som var ein god venn av J ser eg ikkje på som noko problem, trur det vil bli mindre sjalusi av det, og vil ikkje bruke mitt "perfekte" forhold mot meg (eg er alltid nr.2, du har aldri vært fornøgd med meg, og liknande tullprat).

Men eg veit ikkje om eg har mot nok. Enda.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...