Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kor lenge bør eg sørge??

Den 27.oktober ble min kjæraste drept i ei ulukke, vi hadde vært eit par i nesten to år. Eg er 33 år, og blir jo ikkje yngre... Eg veit at han hadde villa at eg skulle gå vidare i livet mitt og være lykkelig -ikkje ødelegge livet mitt slik at to liv gjekk tapt. Det eg spør for, er att eg har møtt ein skikkelig hyggelig fyr, som var ein venn av min avdøde kjæraste, det var sånn vi møttest -han kom for å kondolere etter å ha vært i utlandet i månadsvis. Eg føler meg forsåvidt klar for eit nytt forhold, men er redd for folkesnakket... Eit kriterie for eit nytt forhold er jo at han forstår at den avdøde kjem alltid til å ligge mitt hjarte nær! Og kva for ein rubrikk skal eg krysse av i; singel eller enke???

1
14 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Monzoon

Først av alt vil jeg gi deg min medfølelse for ditt tap.

Det viktigste her er at du må komme deg videre og tenke på deg selv.Dessverre. Du kan likevel sørge over ditt tap, men samtidig gå videre. Som Queen sang en gang: "The show must go on".

Så hvis du har følelser for denne personen ser jeg ingenting galt i at du forelsker deg på nytt... hva folk kommer til å si på bygden må dere bare heve dere over. Din egen lykke er det som betyr noe nå. Og det er klart at dere kan jo ha et forhold uten å vise det så altfor tydelig utad enda.

Uansett... lykke til.

Espen

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...