Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fikk erstatning etter forhold med eldre mann

En barndomsvenninne av meg innledet som fjortenåring et forhold til en mann på tjuefire. Foreldrene visste om det, og lot henne flytte sammen med ham etter en tid. Da det etter noen år ble slutt, anmeldte hun ham for overgrep og enden på visa ble at hun ble tilkjent erstatning på femtitusen kroner.

Rett eller galt?

1
78 svar

Fatale

Eh, så fordi foreldrene er helt ignorante, burde gutten også gå fri? Javel. Det var da en merkelig sans for lov og rett.

Det er vel ikke snakk om hva som er "dårlig gjort" eller ikke. Det er snakk om litt mer alvorlige ting enn epleslang her.

Hvorfor sammenlikner du dette med voldtekt egentlig?

1

Eroticah

Fatale skrev:

Det er vel ikke snakk om hva som er "dårlig gjort" eller ikke. Det er snakk om litt mer alvorlige ting enn epleslang her.

Hvorfor sammenlikner du dette med voldtekt egentlig? ------------------------

Vi snakker ikke om dårlig gjort her nei. Men er det noen som det burde bli reagert mot så er det jo foreldrene. De lot jenta flytte inn, og da hun flyttet ut -etter noen ÅR- reagerte de først. Snakk om oppegående foreldre? Ja, det ER alvorlig. Det er alvorlig at ikke jentas foreldre reagerte før.

Jeg skreiv jo nettopp at gutten ikke var uten skyld, men jeg syns det er tullete å ta gutten når alle parter godtok dette i utgangspunktet. Gutten er forresten rimlig dum om han ikke skjønte at det kom til å bli denne type reaksjoner på saken.

Jeg sammenlignet det ikke med voldtekt, men det å anmelde noen for noe de selv er (med)skyldige i.

1

Fatale

Eroticah skrev: De lot jenta flytte inn, og da hun flyttet ut -etter noen ÅR- reagerte de først. Snakk om oppegående foreldre?

Leseproblemene dine fortsetter. Du burde _virkelig_ konsentrere deg litt mer før du besvarer innlegg. Det står jo her at det var jenta som anmeldte, ikke foreldrene hennes.

Å straffe foreldre for noe slikt vil antagelig ikke skape et særlig konstruktivt forhold til jenta, eller hva tror du? Syns du selv at forslaget ditt vil løse noen problemer og hjelpe jenta?

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...