Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dette kan vel ikke kalles et problem, men det plager meg, så vil gjerne ha noen råd. (Visste forresten ikke hvilken tråd jeg skulle bruke, men pytt)

Eksen klarer ikke forstå at jeg ikke kan fordra at han tar meg på rumpa/puppene. Vi har ikke vært sammen på fire år, men er gode venner og treffes med jevne mellomrom. Jeg har forsøkt det meste for å få han til å forstå, men ingenting ser ut til å fungere. (Eneste jeg ikke har prøvd er å slå, men holder meg for god til det, selv om jeg har vært farlig nærme!)

Verst er det de gangene han gjør dette når vi er på fest med andre, jeg føler at det kan virke som at han ’eier’ meg fortsatt, og at jeg virker som et underkua fjols som 'finner meg i' oppførselen. (Sier fra da også selvsagt, men han ler bare, og det gjør ikke saken bedre) Jeg tok det opp med ei venninne, men hun synes ikke det er noen big deal. Vel; jeg føler det frustrerende og krenkende, og klarer ikke blåse det bort. Blir faktisk kvalm av det.

Så: Gode råd? Vet at jeg kom med et ”klem tak i stellet”-råd i en annen tråd, men føler ikke for å gjøre det. Er tydeligvis dårlig på ’practice what you preach’-tingen ;-)

T

-Two eyes away from total darkness-

1
24 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Tatanya

Du kan jo prøve å ta han til side og forklare til han på en bestemt måte at du ikke liker at han tar på deg. Si gjerne at du blir litt uvell av det og at det det tross alt er 4 år siden dere var sammen. Si rett ut at du ikke godtar mer av denne klåingen og at du blir nødt til å kutte han ut hvis han ikke gir seg.

Synes dette nesten minner om sextrakassering. Fysj for en gris. Det verste jeg vet er klåfingra gutter som ikke tar nei for et nei.

1

Fatale

Hun sier jo at hun har prøvd alt dette, uten at det nytter.

Å slå er for neanderthalere, oppegående folk kan finne på noe bedre. Jeg foreslår følgende verbale trussel: "Hvis du klår på meg en eneste gang til, setter jeg ut rykte om at jeg dumpet deg fordi du var elendig i senga og har verdens minste pikk."

Verd et forsøk, tror jeg.

1

Tatanya

Hvis hun sier alt dette og den dusten av en fyr ikke gir seg, så ville jeg nesten anbefale henne og komme med en trussel om anmeldelse. Det er seksuell trakassering og dette er noe man ikke må finne seg i!

1

TaiChi

Fatale skrev: Jeg foreslår følgende verbale trussel: "Hvis du klår på meg en eneste gang til, setter jeg ut rykte om at jeg dumpet deg fordi du var elendig i senga og har verdens minste pikk."

- Ønsker jo å ha et greit forhold til ham, så tror ikke det er en god idé. Prater ikke stygt om ham, han prater ikke stygt om meg, og sånn vil jeg ha det.

- Du lever opp til nicket ditt forresten, den der var dødelig!!!

;-)

T

1

TaiChi

Tatanya skrev: Si rett ut at du ikke godtar mer av denne klåingen og at du blir nødt til å kutte han ut hvis han ikke gir seg. - Hadde jeg kunnet kutte ham ut ville jeg gjort det for lenge siden! Vi har et barn sammen, og felles venner, så det går ikke.

Fysj for en gris. Det verste jeg vet er klåfingra gutter som ikke tar nei for et nei. - Amen (Har forresten ikke kalt ham for en gris noen gang, det skal også prøves. Ingen vil være gris)

;-)

T

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...