Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dette kan vel ikke kalles et problem, men det plager meg, så vil gjerne ha noen råd. (Visste forresten ikke hvilken tråd jeg skulle bruke, men pytt)

Eksen klarer ikke forstå at jeg ikke kan fordra at han tar meg på rumpa/puppene. Vi har ikke vært sammen på fire år, men er gode venner og treffes med jevne mellomrom. Jeg har forsøkt det meste for å få han til å forstå, men ingenting ser ut til å fungere. (Eneste jeg ikke har prøvd er å slå, men holder meg for god til det, selv om jeg har vært farlig nærme!)

Verst er det de gangene han gjør dette når vi er på fest med andre, jeg føler at det kan virke som at han ’eier’ meg fortsatt, og at jeg virker som et underkua fjols som 'finner meg i' oppførselen. (Sier fra da også selvsagt, men han ler bare, og det gjør ikke saken bedre) Jeg tok det opp med ei venninne, men hun synes ikke det er noen big deal. Vel; jeg føler det frustrerende og krenkende, og klarer ikke blåse det bort. Blir faktisk kvalm av det.

Så: Gode råd? Vet at jeg kom med et ”klem tak i stellet”-råd i en annen tråd, men føler ikke for å gjøre det. Er tydeligvis dårlig på ’practice what you preach’-tingen ;-)

T

-Two eyes away from total darkness-

1
24 svar

Fatale

TaiChi skrev: - Ønsker jo å ha et greit forhold til ham, så tror ikke det er en god idé.

Du _har_ jo ikke et greit forhold til ham. Du har ikke flere ting å prøve. Ergo må du gjøre noe drastisk, for meldingene når tydeligvis ikke frem til ham.

Eller du kan fortsette å la deg tråkke på....for det blir du nå. Han viser null respekt for deg.

1

TaiChi

Han blir jo ikke snakket stygt om dersom han tar trusselen på alvor, da. - Sant nok, men hooi så mange trusler som ville kommet tilbake! Tror nok man kunne ganget med hundre... (PS her: Det er ikke helt sant at jeg _aldri_ snakker ’stygt’ om ham, har selvsagt noen få venner jeg stoler på som jeg forteller saker til)

Du _har_ jo ikke et greit forhold til ham. Du har ikke flere ting å prøve. Ergo må du gjøre noe drastisk, for meldingene når tydeligvis ikke frem til ham. Eller du kan fortsette å la deg tråkke på....for det blir du nå. Han viser null respekt for deg - Så du synes dette ødelegger ’forholdet’/respekten på andre områder? Faen, du har vel rett når jeg tenker meg om... Æsj altså, jeg vil ikke være ’en sånn en’!!!

Ok; har tenkt litt: Jeg mener at alle foreldre burde gjøre sitt beste for å være venner for barnets skyld, men det går jo grenser der også. (Selv om jeg altså er noe usikker i forhold til hvor ”viktig” dette er i den store sammenheng) Hva om jeg heller _truer_ med å avslutte vennskapet for godt? Jeg ville jo kutta ut andre venner dersom de behandlet meg sånn, og kan kanskje si noe sånt? (Faen så vanskelig ting er av og til når det er barn inni bildet!)

T

1

Fatale

Så du er redd for at han skal bli SUR på deg hvis han ikke får lov til å klå.....? La han gjøre noe teit for å beholde husfreden?

Nei og nei. Her må du bare være litt tøff. Han har jo ikke noe krav på å klasse på deg så da har han ikke noe å bli sur for heller. "Faen heller, eksen nekter meg å kose litt med puppa, fan for ei heks" - et slikt utsagn tror jeg neppe vil komme....:)

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...