Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dette kan vel ikke kalles et problem, men det plager meg, så vil gjerne ha noen råd. (Visste forresten ikke hvilken tråd jeg skulle bruke, men pytt)

Eksen klarer ikke forstå at jeg ikke kan fordra at han tar meg på rumpa/puppene. Vi har ikke vært sammen på fire år, men er gode venner og treffes med jevne mellomrom. Jeg har forsøkt det meste for å få han til å forstå, men ingenting ser ut til å fungere. (Eneste jeg ikke har prøvd er å slå, men holder meg for god til det, selv om jeg har vært farlig nærme!)

Verst er det de gangene han gjør dette når vi er på fest med andre, jeg føler at det kan virke som at han ’eier’ meg fortsatt, og at jeg virker som et underkua fjols som 'finner meg i' oppførselen. (Sier fra da også selvsagt, men han ler bare, og det gjør ikke saken bedre) Jeg tok det opp med ei venninne, men hun synes ikke det er noen big deal. Vel; jeg føler det frustrerende og krenkende, og klarer ikke blåse det bort. Blir faktisk kvalm av det.

Så: Gode råd? Vet at jeg kom med et ”klem tak i stellet”-råd i en annen tråd, men føler ikke for å gjøre det. Er tydeligvis dårlig på ’practice what you preach’-tingen ;-)

T

-Two eyes away from total darkness-

1
24 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Bacalao64

Hvorfor i all verden treffer du ham med jevne mellomrom? Du skriver at dere er gode venner. Gode venner klår ikke på deg når du ikke ønsker det. Gode venner bruker ikke fysiske hersketeknikker på deg mens dere er sammen med andre. Mitt råd: Skrinlegg mannen, bli kvitt ham. Be ham dra til h... Gjør det klart for deres felles venner at om han inviteres på fest så blir du hjemme.

1

Fatale

Bacalao64 skrev: Hvorfor i all verden treffer du ham med jevne mellomrom?

Litt dumt å bare droppe å treffe noen da, heller prøve litt seriøst å få han til å slutte med dette.

1

Bacalao64

Jeg snakker ikke om å droppe å treffe noen og enhver, men ham.

Møt dine venner. Du trenger vel ikke ha ham i nærhetene for å møte andre?

Spørsmålet var ikke om du skulle isolere deg, men om hvorfor du absolutt må ha en "venn" som med all tydelighet viser at han ikke respekterer deg.

Eller kan det være at du egentlig er interessert i typen fortsatt? At det er derfor du vil fortsette å ha ham som venn, til tross for at han behandler deg som dritt? Jeg bare spør. Du burde kanskje tenke over det, jeg forventer ikke svar på det...:)

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...