Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Min ex og jeg gikk fra hverandre for ca 8 månder siden. Ho gjorde det slutt. Vel så kommer problemet. Jeg har blitt sammen med ei annen. Og nå forfølger, trurer med vold osv.... ex min meg. Ikke at ho skal ta meg men ho jeg har finni meg.

Ho sendte en sms til ho nye at jeg og ex hadde en herlig hyrde stund i helgen. Saken var at jeg var på gutte tur i telematk og var langt unna ho.

Hva skal jeg gjøre???? Noen forslag?

1
8 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

BasementJ

Forsøk først å ignorere henne en stund, deretter anmeld. Ta vare på alle truende sms.

1

Smootie

Hu høres helt psykopat ut .. Bare ignorer hu, det er det beste du kan gjøre. La hu mase på, får hu ikke noe feedback så gir hu seg forhåpentligvis.

1

lallen

Sørg for å skaffe bevis på hva hun driver med, og meld det til politiet! Hun hører hjemme behind bars..

1

Retur

Eksen din sender sms til den nye dama di og juger om hyrdestunder mellom deg og eksen ? Hm, det du _må _ gjøre, det er å be den nye dama di om å ta vare på alle meldingene som hun får fra eksen din og be dama di om å vise meldingene til deg. Eksen din virker litt " syk ", så jeg synes du må snakke med henne om det i første omgang. Ellers kan det se ut som at eksen din trenger psykologhjelp, atferden hennes kan vel ikke kalles "normal." Ellers så bør dere kanskje tenke på å ta en tur til politiet hvis meldingene kan minne om trakassering.Voldstrusler _ skal_ alltid anmeldes, ta med slike meldinger til politiet. Det kan hende det hjelper om politiet tar en " det er ikke lov å true eller trakassere"- prat med eksen din

For all del, ikke la eksen få holde på med plaginga si altfor lenge. Hun bør ganske kjapt få det inn i huet at det er slutt mellom dere og at hun ikke vil tjene noe på å plage den nye dama di.

Håper du og den nye dama di snart får være i fred !

1

Smootie

Retur har rett. Ta vare på meldingene, så har dere bevis på at hu trakkaserer dere, i tilfelle hu ikke gir seg og dere må anmelde dama. Hu høres ikke god ut.

1

Ginger1

Kommer hun med konkrete trusler er det bare å politianmelde det! Det er uansett viktig at du er åpen med din nye kjæreste om alt som skjer, og om all kontakt du evt. måtte ha med din eks.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...