Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kan hende dette burde plasseres et annet sted, men i øyeblikket virket dette stedet riktig.

Mangee sliter med sjenanse, sjyhet eller t.o.m. angst når det kommer til å spille opp med det motsatte kjønn i flørt, dans, "kosing" etc. Snakker da både for meg selv og mange andre som jeg har snakket med de siste månedene. Så, mitt spørsmål: Noen tips/forslag til enkle men fungerende metoder for å bli kvitt denne mangelen på selvtillit/tro på egne "sjanser" som ødelegger for så mange av oss der ute som faktisk har så mye å bye på bare denne "sperren" blir fjernet? (tungt spm. men dritt i det) Vil helst unngå svar som "Bare gjør det, attack is the best defence" osv. Hjerteinfarkt er nok et mer vanlig resultat av den metoden en suksess.

så, a little help please?

1
52 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

tinken

Lettere sagt enn gjort.... men mindre selvhøytidelighet (livende redd for å gjøre noe som andre kan le av) og mere selvironi (kunne le av seg selv og sine tabber) gjør hele forskjellen.

Det er ikke snakk om at noen kan fjerne det uønskede følelsene som sperrer - men å forskyve tyngdepunktet pittelitt.Det gjør faktisk hele forskjellen.

En god start er (som en annen allerede har nevnt) og pynte seg litt. Ikke fjase seg ut ...men være pen (i tøyet) og ren og lukte diskrè godt. Og ellers vise intresse for den man snakker med...for mennesker liker å snakke om seg selv. Men styr unna revolverintervjuer og dypdykk som oppfattes som utidig nyskjerrighet (hvor mye tjener du i året...sliter du med sexpress på jobben hø-hø-hø, har du hatt mange menn).... og gå for guds skyld ikke inn for å få med deg en dame hjem etter 20 minutters samtale..... og kommenter ikke hennes bryststørrelse eller si slike slibrige ting som "du er så het og sexy".....

I forhold til dansing...har du hatt litt øyekontakt med en jente utover kvelden, så spør henne om en dans...og tilføy at du trenger noen som kan føre,da du ikke er noen danseløve men allikevel har så lyst å danse med henne... det er harmløst og sjarmerende hvis du smiler når du sier det. Og trøst deg med at det verste som skjer er at du får et nei. Og at det nei'et faktisk ikke betyr noe som helst og er en bagatell i det store og hele. Men det er lurt at du har møtt blikket noen ggr til den du skal spørre ..om du er litt usikker i utgangspunktet. Det er lettere å si nei til en villt fremmed enn noen man har kikket i øynene og kanskje smilt til.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...