Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kan hende dette burde plasseres et annet sted, men i øyeblikket virket dette stedet riktig.

Mangee sliter med sjenanse, sjyhet eller t.o.m. angst når det kommer til å spille opp med det motsatte kjønn i flørt, dans, "kosing" etc. Snakker da både for meg selv og mange andre som jeg har snakket med de siste månedene. Så, mitt spørsmål: Noen tips/forslag til enkle men fungerende metoder for å bli kvitt denne mangelen på selvtillit/tro på egne "sjanser" som ødelegger for så mange av oss der ute som faktisk har så mye å bye på bare denne "sperren" blir fjernet? (tungt spm. men dritt i det) Vil helst unngå svar som "Bare gjør det, attack is the best defence" osv. Hjerteinfarkt er nok et mer vanlig resultat av den metoden en suksess.

så, a little help please?

1
52 svar

ReflectoR

Eroticah skrev: Dette går mye på hva man tenker om seg selv. Måten du tenker på deg selv på synes utenpå. Tenker du at du er en dritt vil folk se deg som en dritt.

Så hvis jeg generelt har negative tanker om meg selv så er det ikke håp? Jeg er nå 23 +++ og problemer med å finne noe som helst positivt med meg selv. Kan vel si at den selvtilliten ligger rimelig tett på 0...

ReflectoR

1

Eroticah

ReflectoR skrev: Så hvis jeg generelt har negative tanker om meg selv så er det ikke håp? Jeg er nå 23 +++ og problemer med å finne noe som helst positivt med meg selv. Kan vel si at den selvtilliten ligger rimelig tett på 0... -----------------------------------------

Klart det er håp. Men andre mennesker vil ikke legge merke til deg som en glad, selvsikker og sprudlende person akkurat nå. Fordi du ikke stråler ut den energien nå.

Alle har noe positivt, også du. Om du tenker deg godt om (og driter en lang marsj i janteloven) så finner du noe. Kanskje er du bedre enn noen i noe, kanskje har du et utrolig pent smil,..kanskje er du en god lytter...etc. Dyrk dine gode/sterke sider!

Har vært på -0 i selvtillitt selv, so I know the feeling. Men om man begynner å tenke litt så ser man at ting ikke er så ille som man tror likevel. :o)

1

ReflectoR

Har vel hørt noe lignende noen ganger før ja:) Men det er ikke så lett å forandre seg. Føler liksom at jeg har stått på stedet hvil de siste ti årene. Hele tiden tenkt at nå begynner jeg snart på ny skole, nå skal alt bli så mye bedre. Men neida! Jeg sitter her ennå... Har ikke vært så store endringer hittil.

ReflectoR

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...