Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva er er en "Bad guy" egentlig? Og hvorfor er det så mange jenter som liker slike gutter?

1
33 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Skybert1

beckham2 skrev: "Hva er er en "Bad guy" egentlig? Og hvorfor er det så mange jenter som liker slike gutter?"

** Slapp av min venn, det er svært få jenter som foretrekker bad guys, de aller fleste foretrekker snille gutter.

1

lobsang

Skybert1 skrev: ** Slapp av min venn, det er svært få jenter som foretrekker bad guys, de aller fleste foretrekker snille gutter.

----

De tror de foretrekker snille gutter, men kan ikke noe for at bad-guys tenner dem noe så utrolig heftig at noen er villige til å gi opp snillgutten sin for en bad-guy. Og når bad-guy`en dumper dem angrer de, for de hadde det så godt med snillgutten sin. Slik fortsetter det helt til de innser at de har det så godt med snillgutten sin at de ikke vil risikere det for en bad-boy (selvom badboys selvsagt tenner dem noe så utrolig heftig fortsatt).

1

Skybert1

Det spiller ingen rolle for sånne jenter er det ikke verdt å samle på. Hvem vil ha en kjæreste som er utro? Ikke denne karen nei....man havner dermed i en vinn-vinn situasjon.

1

Eroticah

lobsang skrev: De tror de foretrekker snille gutter, men kan ikke noe for at bad-guys tenner dem noe så utrolig heftig at noen er villige til å gi opp snillgutten sin for en bad-guy. Og når bad-guy`en dumper dem angrer de, for de hadde det så godt med snillgutten sin. Slik fortsetter det helt til de innser at de har det så godt med snillgutten sin at de ikke vil risikere det for en bad-boy (selvom badboys selvsagt tenner dem noe så utrolig heftig fortsatt). --------------------------------

På samme måten som gutta vil ha villdyret som en man-eater er i senga... ;o)

1

Eroticah

En bad guy er en som ikke følger normer og regler i like høy grad som snille gutter. Han tar flere sjanser, er mere spennende. Kan også være litt farlige gutter.

Jenter liker sånne gutter fordi de ofte har høy status blandt gutta (makt/status tenner jenter), de er uforutsigbare å være sammen med (spennende), og jenter har en tendens til å tro at de kan klare å temme villdyret.

1

tinken

En bad guy trenger ikke å være slem og tøff eller bråkjekk. Men han har garantert selvtillit nok til at det er synlig for alle.

Han er typen som kan gå i slitt tøy å få det å se ut som en Armani-dress.. Det har noe med holdningen å gjøre - og mennesker med god selvtillit og som vet å føre seg med en holdning man legger merke til, er jo gjerne mennesker andre flokker seg rundt. Og det nyter de fullt ut og tar det gjerne som en selvfølge....baaaad...

Slike mennesker kommer seg som regel frem her i livet, men trenger ikke å være enkle å leve sammen med...... Er forskjell på en bad guy og en mean guy.

Det er forresten en mellomting mellom en bad guy og en tøffelhelt. Han kalles på godt norsk for en real kar. En real kar er ingen tøffel. Og en real kar trenger ikke å speile seg i beundring for å være skikkelig tilfreds......han mangler heller ikke selvtillit - men har beholdt fotfestet. Slike reale karer har en tendens å forsvinne i mengden for utrente øyne. Det er langt lettere å legge merke til en tøffel med lett flakkende blikk eller en bad guy som ooooser apell.

Hvem som står seg best i det lange løp? Den reale karen selvfølgelig.

1

Eroticah

tinken skrev: Slike mennesker kommer seg som regel frem her i livet, men trenger ikke å være enkle å leve sammen med...... Er forskjell på en bad guy og en mean guy. ------------------------------

Da tenker ikke vi på det samme. En bad guy er for meg en som gjerne ender opp i fengsel eller som -ikke- kommer seg frem fordi han er så umoden og kun handler på impulser. Det er derfor han kommer opp i "spennende" situasjoner.

Når kvinner kommer opp i gifteferdig alder har bad guys mindre apell fordi de er umodne og ustabile. En kvinne som ønsker seg barn vil helst ha en stabil partner vil jeg tro.

1

beckham2

Jeg vet jo at det betyr "Slem gutt", men det jeg lurer på er hva disse "slemme" guttene gjør som gjør de til "Bad Guys"

1

beckham2

Nei, det ligger ikke i ordet... Hva er det "Bad guys" gjør som mange jenter liker så godt? At de er "tøffe" og "kule"... Synes det er mye bedre å være snill og grei mot andre mennesker jeg:)

1

NicolaV

Jeg synes du burde tøffe deg opp å ikke være så blaut hele tida. Bad guy = slem gutt hvis du vil ha det bokstavelig men du forstår vel hva det skal bety? Er du helt tett???

Mvh NicolaV

1

Thyra

beckham2 skrev: Nei, det ligger ikke i ordet... Hva er det "Bad guys" gjør som mange jenter liker så godt? At de er "tøffe" og "kule"... Synes det er mye bedre å være snill og grei mot andre mennesker jeg:)

---- Synes jeg og.

1

NicolaV

Det ligger i ordet det skjønner du vel? Jentene går etter bad guys fordi de gjerne er mer spennende enn tøffelhelter, ganske logisk synes jeg. Er du tøffel eller becks?

Mvh NicolaV

1

Tandem

[Slettet]

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...