Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva er er en "Bad guy" egentlig? Og hvorfor er det så mange jenter som liker slike gutter?

1
33 kommentarer

tinken

En bad guy trenger ikke å være slem og tøff eller bråkjekk. Men han har garantert selvtillit nok til at det er synlig for alle.

Han er typen som kan gå i slitt tøy å få det å se ut som en Armani-dress.. Det har noe med holdningen å gjøre - og mennesker med god selvtillit og som vet å føre seg med en holdning man legger merke til, er jo gjerne mennesker andre flokker seg rundt. Og det nyter de fullt ut og tar det gjerne som en selvfølge....baaaad...

Slike mennesker kommer seg som regel frem her i livet, men trenger ikke å være enkle å leve sammen med...... Er forskjell på en bad guy og en mean guy.

Det er forresten en mellomting mellom en bad guy og en tøffelhelt. Han kalles på godt norsk for en real kar. En real kar er ingen tøffel. Og en real kar trenger ikke å speile seg i beundring for å være skikkelig tilfreds......han mangler heller ikke selvtillit - men har beholdt fotfestet. Slike reale karer har en tendens å forsvinne i mengden for utrente øyne. Det er langt lettere å legge merke til en tøffel med lett flakkende blikk eller en bad guy som ooooser apell.

Hvem som står seg best i det lange løp? Den reale karen selvfølgelig.

1

Eroticah

tinken skrev: Slike mennesker kommer seg som regel frem her i livet, men trenger ikke å være enkle å leve sammen med...... Er forskjell på en bad guy og en mean guy. ------------------------------

Da tenker ikke vi på det samme. En bad guy er for meg en som gjerne ender opp i fengsel eller som -ikke- kommer seg frem fordi han er så umoden og kun handler på impulser. Det er derfor han kommer opp i "spennende" situasjoner.

Når kvinner kommer opp i gifteferdig alder har bad guys mindre apell fordi de er umodne og ustabile. En kvinne som ønsker seg barn vil helst ha en stabil partner vil jeg tro.

1

Fatale

Eroticah skrev: Når kvinner kommer opp i gifteferdig alder

Eh, hvilket århundre lever du i da?

1

tinken

Nei vi gjør nok ikke det Eroticha....kanskje det nettopp var derfor beckham spurte? Man legger så mangt i forskjellig.

For meg er en bad guy en noe egofiksert type som tar det som en selvfølge at andre soler seg i hans glans , og gjerne trekker fordeler der de er å hente , både her og der....noen ganger svart og noen ganger hvitt, med den største selvfølge.

En mean guy er slemmingen...den umodne, den flakkende uten alt for stor impulskontroll - som gjerne og ofte havner i trøbbel.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...