Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva er er en "Bad guy" egentlig? Og hvorfor er det så mange jenter som liker slike gutter?

1
33 kommentarer

Eroticah

tinken skrev: Slike mennesker kommer seg som regel frem her i livet, men trenger ikke å være enkle å leve sammen med...... Er forskjell på en bad guy og en mean guy. ------------------------------

Da tenker ikke vi på det samme. En bad guy er for meg en som gjerne ender opp i fengsel eller som -ikke- kommer seg frem fordi han er så umoden og kun handler på impulser. Det er derfor han kommer opp i "spennende" situasjoner.

Når kvinner kommer opp i gifteferdig alder har bad guys mindre apell fordi de er umodne og ustabile. En kvinne som ønsker seg barn vil helst ha en stabil partner vil jeg tro.

1

Fatale

Eroticah skrev: Når kvinner kommer opp i gifteferdig alder

Eh, hvilket århundre lever du i da?

1

Eroticah

Fatale skrev: Eh, hvilket århundre lever du i da? ----------

Samme som deg. Jeg har bare andre meninger.

Gifteferdig alder, som i "gammel nok til å vite hvem man vil dele livet med." Det finnes da gifteferdig alder for menn også (regner med det var det du reagerte på.)

1

tinken

Nei vi gjør nok ikke det Eroticha....kanskje det nettopp var derfor beckham spurte? Man legger så mangt i forskjellig.

For meg er en bad guy en noe egofiksert type som tar det som en selvfølge at andre soler seg i hans glans , og gjerne trekker fordeler der de er å hente , både her og der....noen ganger svart og noen ganger hvitt, med den største selvfølge.

En mean guy er slemmingen...den umodne, den flakkende uten alt for stor impulskontroll - som gjerne og ofte havner i trøbbel.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...