Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva er er en "Bad guy" egentlig? Og hvorfor er det så mange jenter som liker slike gutter?

1
33 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Skybert1

beckham2 skrev: "Hva er er en "Bad guy" egentlig? Og hvorfor er det så mange jenter som liker slike gutter?"

** Slapp av min venn, det er svært få jenter som foretrekker bad guys, de aller fleste foretrekker snille gutter.

1

lobsang

Skybert1 skrev: ** Slapp av min venn, det er svært få jenter som foretrekker bad guys, de aller fleste foretrekker snille gutter.

----

De tror de foretrekker snille gutter, men kan ikke noe for at bad-guys tenner dem noe så utrolig heftig at noen er villige til å gi opp snillgutten sin for en bad-guy. Og når bad-guy`en dumper dem angrer de, for de hadde det så godt med snillgutten sin. Slik fortsetter det helt til de innser at de har det så godt med snillgutten sin at de ikke vil risikere det for en bad-boy (selvom badboys selvsagt tenner dem noe så utrolig heftig fortsatt).

1

Skybert1

Det spiller ingen rolle for sånne jenter er det ikke verdt å samle på. Hvem vil ha en kjæreste som er utro? Ikke denne karen nei....man havner dermed i en vinn-vinn situasjon.

1

Eroticah

lobsang skrev: De tror de foretrekker snille gutter, men kan ikke noe for at bad-guys tenner dem noe så utrolig heftig at noen er villige til å gi opp snillgutten sin for en bad-guy. Og når bad-guy`en dumper dem angrer de, for de hadde det så godt med snillgutten sin. Slik fortsetter det helt til de innser at de har det så godt med snillgutten sin at de ikke vil risikere det for en bad-boy (selvom badboys selvsagt tenner dem noe så utrolig heftig fortsatt). --------------------------------

På samme måten som gutta vil ha villdyret som en man-eater er i senga... ;o)

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...