Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvorfor tyr folk til vold?

Jeg skjønner seriøst ikke hvorfor folk skal bruke vold for å ordne opp i saker... DEt gjør jo stort sett ting bare verre, og i hvertfall aldri bedre... Det må da være mye bedre å prate ut om tingene?

Et eksempel... Hvis dama di hadde vært utro mot deg, og han fyren som hun var utro med ikke visste at hun hadde kjæreste, hvorfor banker man da opp han fyren? Det er jo uansett dama som har gjort noe galt, ikke han... Jeg er i mot utroskap, men når den ene personen i forholdet er villig til å være utro, er det den det burde gå utover, ikke den hun/han var utro med! Hvorfor ikke da bare heller kaste begge to ut på gata i stedet for å ty til vold?

Et annet eksempel: Det blir spredd et rykte om deg, og dette ryktet gjør at man blir mobbet og slikt... Hvorfor skal man da banke opp fyren... Hvorfor ikke heller ta en prat med han og spørre på en rolig, fredelig, ikke truende måte hvorfor han gjorde det... Kanskje han hadde en god grunn, som du ikke ser selv...

Hvis ikke vold hadde eksistert, hadde verden vært et bedre sted:)

1
8 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Eroticah

Det kommer nok av at ikke alle er like flinke til å uttrykke seg og til å klare å snakke om ting når de selv er i en sårbar situasjon. Da er angrep det beste forsvar. Enkelte har kanskje aldri fått oppmerksomhet når de var barn, kun når de var aggresive og evt tydde til vold. Da har de lært at aggresjon og vold gir "resultater" og at de blir hørt på sin måte. Om man i tillegg har dårlig impulskontroll kan det fort ende med vold.

1

beckham2

Hvor skal jeg plassere det da, HappyDerm?

1

HappyDerm

beckham2 skrev: Hvor skal jeg plassere det da, HappyDerm?

Vettafaen. Men denne gruppa er ment for å snakke om kjæresteforhold. Ta det på backstage, f.eks.

1

Skybert1

Det er klart man kan diskutere dette temaet på Samliv generelt.

Kjæresteforhold tar man i forumet for "kjærester og samboere".

1

HappyDerm

Dette har ikke på forumet for samliv å gjøre.

1

0gg0

Dette er egentlig ikke noe mysterium. Mennesket er en aggressiv rase...men de fleste er i stand til å undertrykke det ulmende raseriet som vi har arvet fra urtiden. Ligger i genene det. De som ikke klarer å undertrykke det, er de idiotene som MadHamish nevner. Men at verden er full av dem, er en smule overdrevet.

۞gg۞

1

MadHamish

Tok kanskje litt hardt i, men noen ganger kan man virkelig begynne å lure :)

1

MadHamish

Hehe, akkurat det med utroskap er vel en 'forståelig' grunn.

Har opplevd at slosskamper har started pga. en hotdog.

Har også opplevd at slosskamper har started pga. .... ingenting.

Det er da, etter at man har stått imellom disse fjolsene, etter at alle har gått hjem og man står igjen der med hendene fulle av blod man tenker: 1. Det er ikke mitt blod som flyter her. 2. Verden er full av idioter. 3. Jeg får ikke godt nok betalt for dette. 4. Noen mennesker vet rett og slett ikke bedre. 5. Verden er full av idioter. 6. Verden er full av idioter. 7. Verden er full av idioter. 8. Skulle ønske politiet hadde ressurser til å komme nå man trenger dem. 9. Verden er full av idioter. 10. Verden er full av idioter med skumle sykdommer i blodsirkulasjonen sin.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...