Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sukker-singelfest i morgen

Jeg skal på singelfest i sentrum med en venninne i morgen og vi skal kanskje ha med to til. De har bedt meg sjekke om singelfestene til Sukker.no er bra. Er det noen som har vært på disse? Kommer det så mange som det står?

1
2 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

jinte_7

Har vært på to sukkerfester tidligere og jeg må si at jeg er kjempefornøyd! Var en veninne som introduserte meg for sukker.no, hun dro meg med på den første festen også. Lettere når man er flere for da føler man seg ikke så lost hehe Var litt usikker i starten, men det løsnet fort. Det var i hvert fall nok av folk der og terskelen var veldig lav for å ta kontakt. Siden jeg er litt lei av vanlig bytur så var det midt i blinken for meg i hvert fall.

Dere får ha lykke til!

1

Spartana

Prøvde konseptet for over et år siden. Synes det etterhvert var veldig mange fulle damer der. Det skyldtes nok at mange følte "press" til å finne seg en kjæreste. Det var også komisk å se jenter på utsiden som ikke klarte å gå inn. En jente besvimte.

Min anbefaling er at det ikke er noe vits å tvinge seg inn hvis du føler deg "presset".

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...