Nye VGD er lansert! Mer informasjon

er det mulig? jeg hører stadig vekk folk som ikke vet hva de skal gjøre og bare fortsetter å elske begge...

1
7 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

yarab_laila

Jeg tror man kan elske så mange som hjertet ditt har rom til. Men av alle de er det EN favoritt. Bare vent til etter alle er over og du tenker tilbake, da ser du den du likte best og kunne valgt over de andre. Trikset er å velge den FØR man tillater seg å elske andre.

1

darius_37

Ja jeg tror det, vi er inne i et lignende forhold, der hun har et nært vennskap til en annen, som også er gift. det funger bra for oss, men han må gjøre det bak ryggen til sin kone. Vi har et meget åpent forhold hjemme og for mye å dele til at vi vil gå fra hverandre.

1

HappyDerm

"Nært vennskap"? Du mener vel at de har et seksuelt forhold? Det er jo ikke det samme som vennskap.

1

darius_37

det hele startet med vennskap, for så å utvikle seg til et forhold. En stund skulle vi separeres, før vi fikk tenkt oss om og hun kom tilbake til meg. Det er vennskapet vi fokuserer på, men de har mye følelser for hverandre som de sier. Derfor har vi blitt enige om at det kan forekomme seksuelle akteviteter. Hvis det blir en slik anledning. Hun sier at hun takler å ha nært forhold til han, selv om hun lever med meg.Vi har det fint på alle måter

1

Eroticah

Man elsker dem muligens på to ulike måter. Men om man virkelig elsker dem og bedrar dem begge, bør man vurdere om det er å elske.

1

arielgc

tror du er inne på no der eroticah. jeg har aldri skjønt den settingen der

1

HeltMed

Ja og nei. Jeg tror at du kan elske en og samtidig være forelsket/betatt av en annen. La oss si at du er gift/samboer med en, dere deler hus, kanskje tom barn. Du ville aldri byttet ut dette med noe. Likevel finner du det spennende å flørte litt, kanskje tom ha en liten affære med en. Kom ikke å fortell meg at det ikke er en liten forelskelse her:-) Tror derimot ikke at du kan elske to på samme måte. Ga dette mening?

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...