Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Noen tips til meg om forhold? Jeg er snart 26 år, og har aldri hatt et langt skikkelig forhold med ei jente. Jeg har ønsket meg det i mange år. Jeg har et greit utseende og sjarmert mange jenter. Men jeg kommer sjelden noe langt. Synes jeg ofte tråkker i salaten på en eller annen måte. Tror jeg ofte har vært utålmodig og virket litt desperat, fått for høye forventninger ovenfor jenta. Jeg kan bli så utrolig selskapssjuk. Jeg har nå heller ikke alltid vært så flink til å spørre folk ut på date heller da. Jeg kunne godt være mer åpen. Jeg ser at flere av mine venner fra opp gjennom årene har begynt å få seg kjærester eller samboere. Jeg er fortsatt singel, det er så stusselig at jeg ikke har et vanlig sex- og samliv som folk flest. Jeg er redd for at jeg vil tilbringe hele livet alene, og at flere av mine venner etter hvert vil bli for opptatt med kjæreste/samboer og senere barn at jeg ikke vil ha noen å gå ut på byen med eller andre sosiale steder. Møteplasser på internett har fungert dårlig.

1
15 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

ballakk

du kommer aldri til å få noe svar her, eller i det hele tatt hjelp

enten skjønner man det, eller så gjør man det ikke

og hvis ikke, må man lete etter nåla i høystakken for å finne ei som passer...

thats that, and its a fact

1

Eroticah

holdKjeft skrev: Synes jeg ofte tråkker i salaten på en eller annen måte. Tror jeg ofte har vært utålmodig og virket litt desperat, fått for høye forventninger ovenfor jenta. Jeg kan bli så utrolig selskapssjuk. ----------

Hvordan tråkker du i salaten? Noe som går igjen? Ta i tilfelle tak i det. :o)

Du sier du treffer endel jenter og flørter, men blir utålmodig og skuffet pga forventningene dine til jenta. Ingen jenter er perfekte. Måler du jentene opp mot 'drømmedama' faller nok de fleste igjennom. Sånt blir det ikke noe forhold av. :o) Prøv å vær litt mer tålmodig, lær å kjenne jentene litt bedre så ser du at det er mer ved dem enn du først trodde.

1

goggeligo

Skal prøve å hjelpe, men....

Desperate mannfolk er lite tiltrekkende.Vis interesse, men IKKE vær desperat. Flørter du med alle, eller flørter du kun når du liker ei spesielt godt? Som singel synes jeg at en mann som flørter med alt på to bein, utrolig lite interresant. Sikkert fordi jeg har fått noen år på baken og er blitt litt kresen, men liker å tro at det er noe med meg han liker, som får ham til å flørte med meg.

Treffer du ei jente du liker, så vis at du er interessert. Men ikke mas, og ikke vær så desperat. Når dere skilles for kvelden, kan du pent be om tlf nr, og spør om du kan treffe henne igjen. Ikke kvel henne, men bli kjentmed henne. Du skriver at du godt kunne vært litt mer åpen. Det er mye lettere å bli kjent med deg,m hvis du er åpen, og tør vise hvem du er. Jenter liker gutter med en sjel, dere må ikke være så redde for å vise den.

Vær litt mer sosial. Gå ut med kolleger på jobben, hvis sjansen byr seg, ikke bare vent på at kamerater ringer for å ta en tur ut! Dessuten er det mange andre steder man kan treffe en potensiell kjæreste, enn på byen.

Håper jeg har vært til litt hjelp, og håper at du finner deg ei jente snart!

1

brosmeraad

goggeligo skrev:

".....Ikke kvel henne, men bli kjentmed henne......" '

------------------

Det var på dette punktet Ted Bundy tabbet seg ut.

1

holdKjeft

takk for tips.

Om jeg flørter med alle? Neeei, gjør vel ikke det. Men hvis jeg kommer borti ei jente som virker interessant prøver jeg å kjøre på litt. En gang bodde jeg et år i utlandet i et kollektiv, og en kamerat av meg mente at jeg sjekket opp mange jenter og at jeg "forelsket meg i alle" (var nok en overdrivelse fra han kanskje, vet ikke). Jeg tror det kanskje er en greie med meg at jeg prøver å se etter "kjæreste-potensial" hos en del jenter. Spørs om det er bra, men er lei av singellivet altså. Det er litt vanskelig å treffe folk. Men er blitt arbeidsledig nå, og i forrige jobben så var det jo sosialt - vi dro ut på byen litt...men nå er jo desverre den jobben historie.

Skal prøve å hjelpe, men....

Desperate mannfolk er lite tiltrekkende.Vis interesse, men IKKE vær desperat. Flørter du med alle, eller flørter du kun når du liker ei spesielt godt? Som singel synes jeg at en mann som flørter med alt på to bein, utrolig lite interresant. Sikkert fordi jeg har fått noen år på baken og er blitt litt kresen, men liker å tro at det er noe med meg han liker, som får ham til å flørte med meg.

Har én halvgod ting som skjedde meg i vinter da. Gikk på date med ei dama, som jeg fikk vite at var opptatt...men hun gikk på date med meg likevel. Det gikk ganske bra, men hun fikk dårlig samvittighet for typen sin og avslutta greia med meg. Det var greit egentlig. Jeg tror jeg opptrådde bra der. Men det er vanskelig å finne den rette situasjonen.

Vær litt mer sosial. Gå ut med kolleger på jobben, hvis sjansen byr seg, ikke bare vent på at kamerater ringer for å ta en tur ut! Dessuten er det mange andre steder man kan treffe en potensiell kjæreste, enn på byen.

hvordan jeg tråkker i salaten? Tja..var ute på byen med jobb-kolleger og hintet til ei jente jeg likte om å bli med hjem til meg..og fikk ikke svar. Det var sikkert for tidlig å spørre, eller så var det feil jente å spørre. Jeg tror jeg har uvanen med å være utålmodig. Før så har jeg blitt kjent med ei jente, det har gått bra i begynnelsen...og så begynner jeg å savne henne og ringe etter henne, får ikke svar, ringer og ringer og ringer, får fortsatt ikke svar...og så har jeg kommet i "desperat"-modus tenker jeg. Kanskje jeg er for sparsom med komplimenter noen ganger, men det føles ikke alltid riktig å gi det.

Når jeg skriver forventninger så mener jeg at har forventninger til at gode ting skal skje mellom meg og den jenta jeg er interessert, men når tiden går og det ikke skjer noe så blir jeg litt "faen altså, æsj". Ofte har jeg opplevd at jenter jeg har vært interessert i har blitt sammen med andre. Ei annen jente jeg ble kjent med kommenterte at jeg ikke gjorde noe for å bli skikkelig kjent med henne. At jeg ikke ba henne ut. Jeg mener jeg gjorde det men...kanskje ikke.

Jeg tror et problem de siste årene er at jeg ikke har våget eller tenkt på å bare BE jentene som jeg liker ut på date. Gjør ikke alltid det. Jeg gjør ikke alltid noe MED ting

1

frksmil

Du hoeres akkurat ut som meg. Bare at jeg er jente. Og at jeg har hatt flere lengre forhold bak meg. Er ogsaa for meg helt umulig aa finne en kjaereste. Jeg blir lett kjent med gutter, men etter en stund blir de tydeligvis lei av meg. Stort sett skjer dette etter et par maaneder og etter at vi har hatt sex sammen. Sa avslutter de med at "du er veldig soet og vi har utrolig deilig sex sammen, men jeg foeler ikke noe mer for deg". Takk for den liksom. Faar ikke saerlig selvtillit av det akkurat.

Kan ikke komme med noen gode raad, da jeg er like talentloes ovenfor det motsatte kjoenn som deg... Annet enn at aa ringe og mase som en gal kan skremme de fleste. Faar du ikke svar en gang, sa ikke ring mer enn en gang til! Ellers faar du ha lykke til!

1

Eroticah

holdKjeft skrev: hvordan jeg tråkker i salaten? Tja..var ute på byen med jobb-kolleger og hintet til ei jente jeg likte om å bli med hjem til meg..og fikk ikke svar. Det var sikkert for tidlig å spørre, eller så var det feil jente å spørre. Jeg tror jeg har uvanen med å være utålmodig. Før så har jeg blitt kjent med ei jente, det har gått bra i begynnelsen...og så begynner jeg å savne henne og ringe etter henne, får ikke svar, ringer og ringer og ringer, får fortsatt ikke svar...og så har jeg kommet i "desperat"-modus tenker jeg. Kanskje jeg er for sparsom med komplimenter noen ganger, men det føles ikke alltid riktig å gi det.

Når jeg skriver forventninger så mener jeg at har forventninger til at gode ting skal skje mellom meg og den jenta jeg er interessert, men når tiden går og det ikke skjer noe så blir jeg litt "faen altså, æsj". Ofte har jeg opplevd at jenter jeg har vært interessert i har blitt sammen med andre. Ei annen jente jeg ble kjent med kommenterte at jeg ikke gjorde noe for å bli skikkelig kjent med henne. At jeg ikke ba henne ut. Jeg mener jeg gjorde det men...kanskje ikke. ------------------------

Kan høres ut som du er litt tidlig på avtrekkeren. Jentene kjenner deg ikke godt nok til å si at de er interesserte, mens du tror det er noe på gang. Du tar rett og slett ikke signalene, kanskje? Derfor ringer du, og ringer og ringer til jenter som ikke har rukket å bli interessert. Og til mer du maser til mer "tulling" blir du. Som jenta i det siste eksempelet sa: Du gjør ikke noe for å bli skikkelig kjent. Du antar etter kort tid at det er interessant for begge parter med et forhold, mens jentene ikke er 'der' ennå. Bruk lenger tid på hver jente så de rekker å føle seg spesielle. :o)

1

driver1

Mitt tips er:Forbli singel og spar deg selv for mye trøbbel.

1

Piraro76

Jeg er enig med Eroticah her, det høres ut som du hopper på "kjærestetoget" litt for fort. Dog, min erfaring er at jenter kan bli med selv forholdsvis ukjente menn på ganske mye, bare de klarer å skape den magiske følelsen kalt "tiltrekning". Jeg hengte meg forøvrig litt opp i denne;

"Før så har jeg blitt kjent med ei jente, det har gått bra i begynnelsen...og så begynner jeg å savne henne og ringe etter henne, får ikke svar, ringer og ringer og ringer, får fortsatt ikke svar...og så har jeg kommet i "desperat"-modus tenker jeg."

Dette er fyfy av bibelske dimensjoner, særlig tidlig i et potensielt forhold. Personlig vil jeg påstå at det er en av de mest effektive forholdsdreperne som finnes. Gi dama litt plass og ring henne for guds skyld ikke -hver- dag. 2-3 ganger i uka er passe i begynnelsen, med mindre -hun- tar initiativ til noe mer.

Som andre har nevnt her; desperate mannfolk er turnoff, type -stor-. Tenk deg følgende; Du har akkurat blitt kjent med ei jente, dere har pratet et par timer og hun forteller deg "tilfeldigvis" at hun syns du burde bli kjæresten hennes og at dere burde flytte sammen fortest mulig. Hun henger 2 millimeter bak deg hele kvelden, og når dere skilles så sender hun 10 sms om dagen der hun spør deg hva du driver med. Hun tar heller ikke tildels åpenlyse hint av typen "jeg flørter med andre" og tror at dere skal få villa, Volvo og vov-vov sammen innen uka er omme. Dette er selvsagt satt solid på spissen, men tro meg; med mindre du er -veldig- selskapssyk så ønsker du antagelig mennesket dit pepper'n gror i løpet av et par dager.

Jeg har dessuten en følelse av at du gjør samme feilen som mange andre, nemlig å bli tøffel altfor fort. Kvinner tiltrekkes generelt av menn som har selvtillit, humor, kan by på litt motstand og være utfordrende, mens menn ser ut til å tro at kvinner tiltrekkes av menn som legger seg flate og gjør alt de til enhver tid ber om (no offence). Hvis du klarer å møte en kvinne med en "jeg trenger deg ikke"-holdning og virkelig tro på den så kan det hende ting forandrer seg... Særlig de som er virkelig pene er vant til at mannfolk legger seg flate og skal gi dem hele verden, vanligvis for å komme i buksene deres, og en som tilsynelatende ikke lar seg påvirke av skjønnheten deres har nettopp robbet dem for det viktigste våpenet de har. Eller jeg kan si det slik; jeg fikk høre av ei jente at hun var millimetere fra å hoppe i senga med meg på første date, fordi jeg "misforsto" alle signalene hennes, var fullstendig avslappet og ikke forsøkte å presse henne til noe som helst. Siden vi brukte en betydelig andel av første date på klining og endte i senga dagen etterpå, på hennes initiativ, så har jeg liten grunn til å tvile på henne...

Og hvis du tror jeg er en slags supersjekker som aldri har hatt dameproblemer så hadde jeg ca samme problemene som deg i nesten 30 år før jeg fant gull :P

- - - - - - Change the mind, reality will follow.

1

holdKjeft

ja, jeg stresser noen ganger...men noen ganger har det gått bra. Ble kjent med ei dame som jobba i et kjøpesenter, og jeg ba henne ut. Jeg visste jo allerede at hun var sammen med noen, men hun ble likevel med. litt for spenningens skyld. men hun fikk dårlig samvittighet for typen, så hun avsluttet det.

men det er som er teit er at mange møter noen som de er sammen med kanskje en måned eller to. Jeg får ikke til DET en gang.

Men litt vanskelig å bli kjent med nye jenter da, eller komme i den rette situasjonen. Ikke så forferdelig ofte at jeg får sjansen til det.

Men når kan det være passende å spørre ei jente ut på date eller bare finne på no? Hva kan være bra å gjøre sammen den første gangen?

1

Piraro76

Først ett lite spark til ballakk som antagelig er en av de som leter etter nåla i høystakken... Sjekking er en -ferdighet- og som alle andre ferdigheter kan den læres hvis man bare får litt pekepinner angående de bakenforliggende mekanismene. Jeg gikk selv fra å ikke ha hatt noe som en gang var i nærheten av et forhold til praktisk talt dame og tre-fire rundt meg som sikler i løpet av tre måneder, så det er fullt mulig å "skjønne det".

Men det var ikke det jeg skulle si...

"Men litt vanskelig å bli kjent med nye jenter da, eller komme i den rette situasjonen."

Unnskyld meg, men hva i alle dager venter du på? At ei dame på mirakuløst vis skal ramle i fanget ditt og starte en samtale som ender med brudevals? Sorry, Mac. Ain't gonna happen. De fleste kvinner vil fremdeles at menn skal ta initiativet, så du må -skape- situasjonene selv. Neste gang du er ute, så gå bort til ei jente og si "hei" om ikke annet. Drit i om du klarer å holde en samtale gående eller ikke, bare gå bort og hils på henne så har du mer baller enn 8 av 10 menn. Det er ikke farlig, det verste som kan skje er at hun avviser deg pent og høflig (noe de fleste som ikke er interessert gjør, merkelig nok) eller kanskje går videre med ett smil om munnen fordi en vilt fremmed mann hilste på henne og sa noen vennlige ord i en grå hverdag.

"Date"... Liker ikke ordet, det får meg til å tenke på en mann som må sitte på utstilling i minst fire timer med et menneske han kanskje ikke liker, for så ha henne til å velge eller vrake på slutten av kvelden. Selv foretrekker jeg "møte", men det er bare meg ;) Selv er jeg mest aktiv på nettsjekking, så jeg bruker å fiske etter ett møte så snart jeg har telefonnummeret deres og har ringt dem. Ikke alle det funker på, så du må føle deg litt fram angående hvor mye tillit de har til deg og så sette inn støtet når de stoler nok på deg til å anta at du ikke er en pervers gris eller en gal øksemorder eller noe :P

Første gangen bruker jeg å ta fullstendig uformelt. En kafé, selv om enkelte syns at kafé-møter er blitt litt slitt, en bar, en krakk på torget, hvor som helst. Jeg har møtt damer her hjemme, ute på stamstedet, blitt invitert hjem til dem, you name it. Bare unngå "dating"-settingen, med middag, kino osv og fatt deg i korthet. Gjerne maks en halvtime første gangen. Såklart, hvis alt går strålende og dere har en gnistrende kjemi så er det ikke noe i veien for å holde på i fem timer, men ha som utgangspunkt at det skal være maks en halvtime. Da har du et brukbart bilde av hvordan hun er, dere er blitt litt kjent, og dere slipper å kjede vettet av hverandre hvis ting ikke passer...

- - - - - - Change the mind, reality will follow.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...