Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Bøker om kroppsspråk og samliv

Noen som har noen bokanbefalinger på kroppsspråk, samliv og bedre måten å "fremstå" på? Jeg har lest double your dating og den likte jeg. Selv om forfatteren ga mange anbefalinger til bøker så setter jeg tvil til dem for de har fått dårlig omtale på amazon og andre nettbutikker. Jeg har også lest the art of war som jeg også vil anbefale. Den funker fint å dra sammenligninger til dagliglivet og kan være godt matreale for de som arbeider som leder for noe. Men anyone? Gode lese opplevelser på emnet som e verd å anbefale?

1
5 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Piripiri

Å være seg selv uten å gruble for mye på kroppsspråket ditt er nok det beste tipset.. Hadde blitt utrolig stresset om jeg følte at en date satt og innstudert hermet etter mitt kroppsspråk eller hadde en altfor bevisst mimikk og gestikulering.

*vær deg selv, og helst med stil og et smil :)*

1

Mylian

Imitér kroppspråket til den du snakker med. Det er et greit tips, men ikke gjør det for åpenlyst

1

orbixx

Mylian skrev: "Imitér kroppspråket til den du snakker med. Det er et greit tips, men ikke gjør det for åpenlyst."

Ja, det er et klassisk knep som brukes av mange dyktige selgere.

Når det gjelder bøker om kroppspråket, kan jeg anbefale Allan Pease.

1

Piraro76

Vel, hvis du har lest Double Your Dating så vil jeg si du allerede har et godt utgangspunkt. Jeg har lest den selv, og forfatteren har mange gode poenger, men jeg vil anbefale deg -sterkt- å gå ut og gjøre egne erfaringer istedenfor å bare lese om dem. Det at alle er forskjellige gjelder i særlig grad her. Ingen reagerer likt, og det finnes omtrent like mange nyanser som det finnes mennesker, nyanser som bare kan tolkes gjennom praktisk erfaring.

En bra måte å "framstå" på er faktisk den klassiske med å rette seg opp, dra inn magan, fram med brøstet og trekke skuldrene litt tilbake, samtidig som du ser -litt- ned på folk. Du vil antagelig føle deg som en komplett idiot første gang du gjør det, men tro meg; det virker som f..., iallfall hvis målet er å dra damer. Ellers fungerer det bra å ta opp plass i verden og breie seg litt mer enn man burde. Dette signaliserer selvtillit, og det er ett pluss. Bare ikke brei deg på andres bekostning, det oppfattes som arrogant og da skyter du deg selv i foten. Men som sagt, løp ut og se istedenfor å lese om det.

- - - - - - Change the mind, reality will follow.

1

Eroticah

Ingen bokanbefaling, men sett deg på en kafè en dag og kikk på folk rundt deg. Se hvordan de kommuniserer. :o) Det kan man lære mye av. (Skuespillere gjør sånt bl.a.)

Sist jeg var ute la jeg merke til et par der han tydelig var forelsket i jenta, mens hun var mer kompis. Jenta skravla i vei og hadde gutten som sitt publikum. Han var oppslukt i henne, men så sjenert at han ikke klarte å gjøre noe med det. Jenta la ikke merke til dette heller. Hun satt fremoverlent (den pågående) og gestikulerte mye, mens han satt 'stivt' og med øynene hengende på henne og nikka til alt hun sa. Fikk ondt av gutten jeg... :o/

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...