Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Bøker om kroppsspråk og samliv

Noen som har noen bokanbefalinger på kroppsspråk, samliv og bedre måten å "fremstå" på? Jeg har lest double your dating og den likte jeg. Selv om forfatteren ga mange anbefalinger til bøker så setter jeg tvil til dem for de har fått dårlig omtale på amazon og andre nettbutikker. Jeg har også lest the art of war som jeg også vil anbefale. Den funker fint å dra sammenligninger til dagliglivet og kan være godt matreale for de som arbeider som leder for noe. Men anyone? Gode lese opplevelser på emnet som e verd å anbefale?

1
5 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Eroticah

Ingen bokanbefaling, men sett deg på en kafè en dag og kikk på folk rundt deg. Se hvordan de kommuniserer. :o) Det kan man lære mye av. (Skuespillere gjør sånt bl.a.)

Sist jeg var ute la jeg merke til et par der han tydelig var forelsket i jenta, mens hun var mer kompis. Jenta skravla i vei og hadde gutten som sitt publikum. Han var oppslukt i henne, men så sjenert at han ikke klarte å gjøre noe med det. Jenta la ikke merke til dette heller. Hun satt fremoverlent (den pågående) og gestikulerte mye, mens han satt 'stivt' og med øynene hengende på henne og nikka til alt hun sa. Fikk ondt av gutten jeg... :o/

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...