Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Bøker om kroppsspråk og samliv

Noen som har noen bokanbefalinger på kroppsspråk, samliv og bedre måten å "fremstå" på? Jeg har lest double your dating og den likte jeg. Selv om forfatteren ga mange anbefalinger til bøker så setter jeg tvil til dem for de har fått dårlig omtale på amazon og andre nettbutikker. Jeg har også lest the art of war som jeg også vil anbefale. Den funker fint å dra sammenligninger til dagliglivet og kan være godt matreale for de som arbeider som leder for noe. Men anyone? Gode lese opplevelser på emnet som e verd å anbefale?

1
5 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Piraro76

Vel, hvis du har lest Double Your Dating så vil jeg si du allerede har et godt utgangspunkt. Jeg har lest den selv, og forfatteren har mange gode poenger, men jeg vil anbefale deg -sterkt- å gå ut og gjøre egne erfaringer istedenfor å bare lese om dem. Det at alle er forskjellige gjelder i særlig grad her. Ingen reagerer likt, og det finnes omtrent like mange nyanser som det finnes mennesker, nyanser som bare kan tolkes gjennom praktisk erfaring.

En bra måte å "framstå" på er faktisk den klassiske med å rette seg opp, dra inn magan, fram med brøstet og trekke skuldrene litt tilbake, samtidig som du ser -litt- ned på folk. Du vil antagelig føle deg som en komplett idiot første gang du gjør det, men tro meg; det virker som f..., iallfall hvis målet er å dra damer. Ellers fungerer det bra å ta opp plass i verden og breie seg litt mer enn man burde. Dette signaliserer selvtillit, og det er ett pluss. Bare ikke brei deg på andres bekostning, det oppfattes som arrogant og da skyter du deg selv i foten. Men som sagt, løp ut og se istedenfor å lese om det.

- - - - - - Change the mind, reality will follow.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...