Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fedre som slår sine døtre

Jeg har ei vennine som har blitt slått av faren sin i gjennom hele oppveksten sin. Det jeg lurer på er hvordan skal jeg prate til henne når hun ringer meg etter han har slått. Har lovt henne at jeg ikke skal si noe til politiet å det er noe jeg kommer til å holde av respekt til henne. Meget vanskelig å være støttende til noe slikt.

1
6 kommentarer

LordDenim

Sliter med de samme spørsmålene selv, har kommet til det punkt hvor jeg ikke vet hva jeg skal si.

Hun er 16 så hun bor hjemme enda, hun har en mor som er mye ute å reiser så det er ofte bare henne og faren som er hjemme. Hun har til og med kommet til det punktet der hun forsvarer sin egen far.

Prøver å nevne det med politiet til henne men hun snur seg bare bort. har også blitt voldtatt der han som voldtok fikk bare to uker eller noe sånt.

Til deg som skal banke vedkommende med balltre, tror du det hjelper for hennes del? Eneste som skjer da er at hun får mere bank.

1

arielgc

lytt til hva hun har å si. svar roligt og bare vær der for henne.pass på henne og trøst henne hvis hun trenger deg. vold fra far er noe av det vondeste som kan skje ett barn. jeg vet hva jeg prater om da jeg ble banka under hele oppveksten selv.

1

muzzleofbees

"Til deg som skal banke vedkommende med balltre, tror du det hjelper for hennes del? Eneste som skjer da er at hun får mere bank."

>>> Man måtte vel gjort det klart at julingen var å anse som en advarsel, og neste gang han la hånd på datteren ville noen sørge for å gi ham en omgang som fratok ham alle muligheter til å selv utøve vold, rent fysisk. Noen må rett og slett smake egen medisin for å ta poenget. Uten at vold er den eneste eller beste løsningen på slike vanskelige saker.

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Seksualitet

Seksualitet

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...