Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Homofiles rettigheter - hvor er de blitt av?

Okei, om jeg har sjangerfeil ang hvilket forum denne tråden skrives i, så får MOD ta og flytte den.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Til saken:

Vi har opplevd en rekke ganger at homofile, bifile og transer demonstrerer for sine rettigheter som mennesker. Og selvfølgelig har de helt rett, alle SKAL behandles med likeverd, og helst også med respekt. Man er et menneske, og man kan ikke noe for at man lever, kan man?

Selv er jeg bifil. Det tok ganske mange runder med indre debatt før jeg kunne innrømme det ovenfor meg selv. Nå er jeg stolt av det, og jeg skal kjempe for homofiles rettigheter fremover.

Og jeg starter med dette innlegget. For, som vi alle vet, så er det svært mange religioner som er i mot homofili. Kristendommen, Jødedommen og (Især) Islam er alle tre store verdensreligioner som fordømmer homofile, og diskriminerer vedkommende.

Jeg vil også skyte inn at mye av Norge's lover har relasjoner til den kristne bibelen. Dette er usunt, mener jeg. Den kristne kirke har holdt Norge i et jerngrep siden 1300-tallet. Det er ikke uten grunn det heter Kirke-og-undervisnings.departementet.

Det er en allmen oppfatning i media at homofile skal ha støtte. At de ikke skal henges ut fordi de liker noen av samme kjønn. Jeg mener dette er veldig rett. Synd at mange andre ikke er av samme oppfatning.

For, på f.eks skolene i Norge, så blir homofile barn og ungdom utsatt for mobbing av groveste slag. Noen kan også anklages for å være homofile/lesbiske, fordi vedkommende kanskje kler seg i litt feminine/maskuline klær, selv om vedkommende er 100% hetero!

Jeg vil også dele en historie som skjedde meg for ikke så lenge siden. For noen dager siden, fortalte jeg min kristne venninne (La oss kalle henne Hilda) at jeg var bifil. Hun svarte med stort sinne! :"Håper du snart tar til vettet igjen! Jeg vil ikke ha noe med deg å gjøre! Måtte Gud straffe deg for dine synder!"

Ordene var som en verbal mitraljøse. Og det er ikke der den eneste kritikken er kommet fra mot meg, men jeg vil også ta et eksempel som hendte i 8.klasse, med en gutt fra klassen min. Han hadde innrømt at han var homofil, og håpet på støtte. Jeg støttet. Mange andre gjorde ikke. De lo av ham. Pekte på ham, kalte ham stygge ord. Noen gikk til fysisk angrep på han med balltrær. Resultat: 1 brukken nese, og flere benbrudd og kraniebrudd, samt massevis av blåmerker. Og da snakker vi STORE blåmerker.

Alt dette pga av han innrømte han var homofil.

Hvor skal dette gå? Skal vi faktisk, i disse tider, fortsatt gå til fysisk, psykisk og verbalt angrep fordi vedkommende tør å stå frem for seg selv? Eller skal vi gjøre noe med dette?

Les kommentarene til bruker GeeNee9 på denne videon på Youtube. Anbefales å høre på videon også, veldig fin musikk :)

Som et fritt demokrati hvor likestilling fremheves som en viktig faktor for debatt og konkludering, så må en gå gjennom sine reformer. Ungdom og barn blir forskjellsbehandlet av sin seksulle orientering, og jeg mener det er veldig galt.

Som mange av oss sikkert er klare over, så er Norge et multi-kulturelt samfunn, hvor mange kulturer, etnisiteter og meninger mikses sammen. Især i storbyene i Skandinavia, som Oslo, Trondheim, København, Stockholm og Gøteborg ser vi stadig at svært mange mikser inntreffer.

Hvordan funker dette mon tro? Jeg vil si svært dårlig.

Vi ser resultatetene av det. Homofile forblir i skapet, fordi de er redde for å oppleve hva som kommer til å skje med dem hvis de går ut.

Jeg forventet meg ikke massiv støtte, men den vonde massive kritikken jeg har fått er svært sårende.

Så da er mitt spørsmål: Er vi ikke normale hvis vi liker noe annet enn flertallet? Hvor er demokratiet i det? Og hvor er likestillingen blitt av?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kjør debatt!

3
28 svar

28 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

iddis63

"Hetrosexuell godt gift mann med en skremmende bekjennelse. Jeg har aldri hatt en homofil opplevelse. Jeg føler meg ikke feminin overhodet. Jeg elsker min kone over alt i denne verden. Hun er pen, intelligent, og er populær. I årenes løp har et ønske om å ha sex med en annen mann, vokst seg fram. jeg tør for all del ikke å dele dette med henne. Jeg vil hverken såre eller sjokkere henne. Har noen hørt om noe slikt tidligere?

Og ja jeg har da hørt om bifilitet, men dette er ikke det.

1

HYYYL

Hjelpes..

Du burde fortelle din kone dette. Eller er du så feig/ussel at du vil frata henne muligheten til å selv bestemme om hun vil fortsette å leve med din løgn og å leve med en homse/bi?

Stakkars din kone - fy F

1

Black_Butler-33

Snakk med en lege min gode venn!

1

_roffe_

I årenes løp har et ønske om å ha sex med en annen mann

Har du disse "ønskene" fortsatt rett etter at du er ferdig med å ha sex med din kone, eller er det noe som farer i hodet ditt under "kampens hete" ?

Kan dette "ønsket" dempes eller elimineres ved at du prøver å ha en litt "annen type" sex med din kone innimellom, såfremt hun er med på det da.

1

gaerpekk

Jeg tror aksepten for homo og bifile har noe nært nådd sitt metningspunkt nå. De aller fleste synes det er helt greit. Og spesielt kvinner blir ofte noe i nærheten av begeistret når en mann forteller dem at han er homofil.

Bifile er nok folk noe mer usikre på. Inntrykket mitt er at bifile jenter gjerne blir sett på som heterofile som eksperimenterer og bifile gutter som homo. Bifile gutter kan nok også sees på som smått perverse, faktisk. Selv av homovennlige folk. At det ikke er snakk om noen legning, mer en fetish.

Problemet til homo/bifile fremover er nok fortsinnsvis muslimske innvandrere som det blir flere og flere av. De fleste plager nok ikke homofile, men neggu om det er mye respekt å spore heller. Selv blant de mest konservative, imøtekommende muslimer er homo et fy-ord.

1

Astral

Selv blant de mest konservative, imøtekommende muslimer er homo et fy-ord.

De konservative er ikke de mest imøtekommende. Det er de liberale :)

Men det finnes vel strengt tatt ikke noe slikt i den religionen sånn egentlig.

1

gaerpekk

De konservative er ikke de mest imøtekommende. Det er de liberale :)

Eh.. ja.

1

Black_Butler-33

Selv har jeg opplevd at det meste av støtten jeg har mottat pga legningen min er fra jenter, men noen gutter har også gitt meg klapp på skuldra for å stå frem :)

Bifilisme er selvsagt en legning! Jeg er ikke noen "Fetish-fyr", jeg tenner på gutter, og jeg tenner på jenter. Det er ikke noen fetish!

Mye av homofobien til bl.a Islam kommer jo av urgamle lover og skikker som bøker som Koranen er basert på. Og da (især Islam og Kristendomm) er "arvelig" fra Mor og Far til barn, så lever disse tankene og meningene fortsatt i beste velgående hos svært mange mennesker. Det er trist, og jeg mener vi går en negativ utvikling i møte.

1

Astral

Så da er mitt spørsmål: Er vi ikke normale hvis vi liker noe annet enn flertallet? Hvor er demokratiet i det? Og hvor er likestillingen blitt av?

Vi er nå i en situasjon der store deler av samfunnet aksepterer og synes homofile er såpass vanlige og synlige at det ikke er noe spesielt lengre. De kristne er splittet, andre religioner er direkte fiendtlige mot oss.

Norge er et av de beste landene å leve i som åpent homofil, så vi har jo kommet langt. Men fremdeles er det mye grums og fordommer ute og går. Og mye uvilje til å ta grep og få ting gjort.

Det fine med å komme ut er uansett at det er en effektiv måte å sortere vekk søplefolk du ikke trenger å bruke tid på. Har ikke opplevd noe negativt selv, og jeg bor i ei lita bygd på sunnmøre. Er bare uvant for en del at det er en som BOR i bygda. De fleste reiser til de største byene ved første anledning :)

At du som bifil kan falle mellom to stoler skjer ganske ofte. Det funker litt begge veier. Bifile på din alder blir ofte full-blown gays etter noen år. Bifili er bare et stopp på togturen til Gaytown, sies det. Men det er selvfølgelig en del som faktisk er bifile også da. Det er uansett litt lettere å komme ut som bifil enn å ta steget fullt ut for mange. Sier ikke at det gjelder deg, men har sett det en del :)

1

Black_Butler-33

Vel, nå vil jeg ikke akkurat si at jeg er hardcore-homo... Jeg digger fortsatt jenter veldig godt. Og å fingre jenter, og kose med dem er noe av det beste jeg vet :)

Når det gjelder gutter så er det litt annerledes... A tender kiss IS tender, but at the same time, it's very rough. Det blir litt annerledes... veldig vanskelig å beskrive det egentlig.

Nå håper ikke jeg det at jeg kommer til å bli 100% homo eller 100% hetero. Liker å være 100% bifil, jeg :)

2

Astral

Det høres veldig bra ut :-)

1

multiorgasmegutt21

Må si meg veldig enig der ja:)

1

RaheemSterling

Hadde aldri tenkt tanken på at du var homofil, uansett har jeg stor respekt for de og for deg som står fram!

1

Black_Butler-33

*Bifil

Takk takk :)

1

deleted287273

Bifile er også sett ned på i stor grad i de homofile miljøene. Stemmer ikke det?

Å falle mellom to stoler er vel dessverre et treffende begrep for de bifile mennene vel å merke.

Jeg har inntrykk at kvinner blir mer aksepterte

1

multiorgasmegutt21

Det kan nok stemme ganske riktig det ja, faktisk opplevd å møte motvilje i de homofile miljøene jeg ja! Blir som du beskriver, faller litt utenom alle!

Kvinner er alltid, mer aksepterende og inkluderende, har det ikke alltid vært sånn da!?

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...