Seksualitet

Wizzard

En kanarifugl i baken

Noen har jo litt mere spesielle behov når det kommer til sex og slikt. Selv har jeg aldri tenkt i de baner om å stikke opp ting i baken, men jeg kom bare til å tenke på det at før eller senere, eller kansje det har blitt gjort, så har noen sikkert tenkt tanken iallefall? Kansje gjort det også? Pervo kaller man slike folk, eksisterende eller ikke.

Uansett, i disse begredelige timene tenkte jeg å stå frem på en episode, som jeg kansje nå kan le litt av. Akkurat da dette pågikk var det ganske så spesielt. Jeg hadde skrevet på en date side og lyktes ikke noe særlig der men plutselig tikka det inn en mail fra ei i 30 årene. Skal ikke nevne hvorfra, man vet jo aldri om de er her på backstage.

Vi begynte å skrive til hverandre. Først veldig "fint og føle seg frem" aktig til vi ble bedre kjent. Etterhvert gikk vi på telefonen og skype og tingene kom naturlig så en "date" ble jo avtalt. Hun skulle komme til meg ei helg og ja, ligge over. Så fikk man se hvordan dette gikk.

Alt vel og bra, helt til jeg fikk den siste emailen. Da hadde hun allerede satt seg på toget og jeg tenkte jo der og da at det hele kansje var en liten spøk eller noe.For å forklare litt. Det er jo ikke til å komme fra at under våres samtaler hadde vi vært inne på dette med emne sex. Hva vi likte og slikt. Siden jeg ikke ville være en pudding hadde jeg svart endel på tingene hun likte når det gjaldt dette.Kansje, jeg innrømmer det, overdrev litt. Kansje ikke bare litt heller, men dog,det er utrolig hvor trygg man føler seg bak et veldrevet tastatur og attpåtil bøtta nedpå noen cognacer.Jeg smurte endel på og har man sagt a måtte man si b også.

En ting var det hun var spesielt interesert i da, nemlig sm. Eller, slik jeg tolket det, light sm. Jeg sa som sant var at jeg ikke hadde prøvd det men at , pytt pytt, dette kunne jeg jo iallefall prøve. Bare hun lærte meg. Eller, som hun sa, bi my bitch slave.(burde jo ant mugler i mosen her, men som sagt, bak skjermen, tastaturet, cognac, etcetc)

Tilbake til den emailen jeg leste. Her skriver hun nok engang, med en smiley om at spesial kofferten var pakket og klar. Jeg tenkte der og da, mente hun det virkelig?Hadde hun med seg sin egen sm koffert?

Joda, vi møttes, jeg hadde jo sett henne på skype og hun var faktisk ganske mere sexy en det jeg hadde i mine våte nattedrømmer fantasert om. Vi dro rett hjem til meg. Jeg serverte biff, tok frem vinen og stemningen ble til å ta og føle på. Det gikk svært så bra. Endelig tenkte jeg , endelig skal jeg få luftet min tørre banan som kun har opplevd hardcore porno med Lisa Ann,allefall gjennom sommeren.

Men , hun hadde også med seg to kofferter. En med klær i, og en som var total svart.Det var den hun åpnet på soverommet.

Nå skal jeg ikke gå i detaljer, for de har jeg prøvd å fortrengt. Men la oss si det slik at på søndagen, da hun dro, hadde jeg store ryggsmerter og en særdeles vond anus. Jeg fikk også et blåøye(ikke hennes feil, men min da jeg prøvde å rømme). Min mandighet ble så og si fjernet og jeg har nesten ikke turt å hilse på han der nede, fordi hver gang jeg ser på den, tenker jeg på alt det jeg ikke burde ha gjort. En ting er å leke med en ide, en annen å gjennomføre noe i praksis. Light my ass. Nope. Var dette light, hva er da heavy? En annen ting jeg sverger på er å aldri drikke meg så full igjen(for å mote meg opp til neste akt).

Men heldigvis, har jeg iallefall ikke hatt en kanarifugl i baken. Enn så lenge.

3
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg hadde skrevet på en date side og lyktes ikke noe særlig der men plutselig tikka det inn en mail fra ei i 30 årene. Skal ikke nevne hvorfra, man vet jo aldri om de er her på backstage.

Det kunne vært meg, men min koffert er rød og ikke svart.

1

Men heldigvis, har jeg iallefall ikke hatt en kanarifugl i baken

Som nylig avdøde Lou Reed sa det: " Take a walk on the wild (back)side"!

1

Ja nå ble denne tråden flyttet fra backstage til sex-forumet. - Bare ingen her får vadefugl i rumpa.

1

Hørtes jo ut som en perfekt første date, har ikke vært så heldig å møte en dame med sånn koffert.

1

Lignende innlegg

Psykologi Slettet-7EYA3G Publisert

Hvordan takle Angst? Psykologens Verktøy

Hvis du sliter med stress og angst, så vil denne samtalen hjelpe: https://youtu.be/5HT3vsg3PVI Psykologen Ida er spesialist på Angst, og forklarer på en god måte både hva det er og hvordan du blir kvi...
1
0 svar

alder

Kronprinsessen er blitt 50 år, og er stadig blendende vakker. så mye klager eldre kvinner over alderens herjinger. Har spekulert på fenomenet "gamle griser". Det er ikke seksualoiteten i ungdommen som...
1
1 svar

Dating

Dersom du skal finne en kjæreste, søk på Sukker.no, man kan bli helt overveldet over hvor mange flotte kvinnerdey er der, styr unna C-date, det er ekstremt vanskelig å si opp abonnementet, når du opp...
1
0 svar

losjeskrål

Mureriet alene skaper utalligefortvilte single. Du som er ond murerkvinne, kunne du levd sammen med en "utafor"? Umulig. Under postmodernismen, liksom Mars går bakover, går kvaliteten på kulturen bako...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Warholm

Se bort fra moralen, så er Warholm og Northug litt av samme typen, smarte, følsomme (det er her hemmeligheten ligger), som gjør det utrolige ved de største anledninger.
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

Bråthen er simpelthen uavsettelig, det må skiforbundet forstå. De er nødt til å nøye seg med en advarsel, noe sånt, dette er en tapt sak for dem. Bråthen kan vel også roe seg litt. Det må komme til et...
1
0 svar
Psykologi Script Publisert

Bråthen

De som vil sparke Bråthen, kan alle skiftes ut, uten at noe av større verdi for norsk hoppsport går tapt. Bråthen derimot (og Støckl), er enestående ressurser for hopplandslaget. At Bråthen kanskje h...
1
0 svar
Laster...