Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I dag sliter mange statsledere med popularitet og annet. Mye av dette kommer av at statsledere og politikere har for lite sex i hverdagen.

Politikere skal liksom være litt bedre enn andre, derfor har de ofte mindre sex enn folk som ikke er så religiøse eller politisk korrekte.

Dersom folk har det godt sexuelt, så føler folk mindre for å styre og herske over andre, dette er noe politikere bør tenke over, ikke minst i Midt-Østen, der mange menn nekter seg selv sex.

Med bordeller i Midt-østen, videre mer åpenhet ang. sexualitet, så vil nok den religiøse og politiske motiverte volden/terroren bli mindre.

Viktig at det er sunne folk som sitter med makten verden over, slik at ikke folk blir tyrannisert av mennesker som er underernært sexuelt, og dermed lar raseriet gå ut over en hel nasjon.

Vi trenger ledere verden over som er friske og sunne, også sexuelt, dette er noe som bør bli tatt opp i fora som FN og WHO.

Trond Vaatsveen

1
17 svar

17 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

TrondVaatsveen

Dagens ledere har tydeligvis alt for lite sex. Mye handlings-lamelse grunnet nevroser som kommer av et avstumpet føelsesliv og mangel på sex.

Mye splittelse mellom og i partiene om dagen, som skyldes svake ego-er, som igjen har sitt opphav i et dårlig selvbilde, som igjen kommer av lite sex i hverdagen.

Man bør vel heller ikke se bort fra at bruken av digital teknologi har tatt av på en måte som fremmer ensomhet, derav også sexuell ensomhet, og med dette mer aggresjon, som går ut over de svake i samfunnet.

De autoritære tendenser øker grunnet mindre nærhet og sexualitet.

Folk blir rett og slett mer irritable, slik at vi kan få farlige sitivasjoner også rent militært.

NATO sender over 125 kampfly til Norge nå i oktober 2018 av typene F-22 Raptor, F-35, F-15 Eagle, F-18 Hornet m. flere.

På tide å bygge ut et nett av bordeller i hele verden for å unngå storkrig/økonomiske kriser, videre roe ned makt-mennesker som så sårt trenger sex i sine liv. La de få dette gjennom bordeller.

Også innenfor Krf ser vi tegn til splittelse, så også der trengs mer medmenneskelighet, ikke minst åpenhet omkring sex og samliv.

Mvh. Trond Vaatsveen

1

bjarsvei

nettopp..p

1

bjarsvei

mhm..p

1

bjarsvei

ikke sant...

1

bjarsvei

:p

1

Lignende temaer

Bilde

Psykologi

Psykologi

Bilde

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Samliv og kjærlighetsrelasjoner

Bilde

Graviditet

Graviditet

Bilde

Jul og høytid

Jul og høytid

Bilde

Trening og Kosthold

Trening og Kosthold

Laster...