Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

Shopping

Shopping

5 følgere

Bilde

Atreygutten

Imodium på bensinstasjoner

Noen som vet om det selges imodium for akutt diare på bensinstasjoner? Resepfritt legemiddel.

1
0 kommentarer
Bilde

oyssol

Black Friday, Cyber Monday og Singles day 2020

Tråd for de beste tilbudene i årets sesong av Black Friday, Cyber Monday og Singles day 2020. Her kan du dele de beste tipsene, eller spørre andre om de har sett gode tilbud på det du er ute etter.

Når er Black Friday?

Black Friday 2020 er fredag 27. november. Singles day 2020 er 11. november. Cyber monday 2020 blir mandag 30. november.

Nettbutikk...

1
25 kommentarer
Bilde

Ukjentperson

Pakke fra tise sendt med posten

Hei, jeg bestilte en pakke fra tise uten sporing og avsender sendte med posten. Avsender sendte bilde av kvittering på avsendingen for 9 dager siden, 6 virkedager altså fordi det har vært helg og en helligdag. Noen som har noe aning om hvor langt tid en pakke tar, har ennå ikke fått noe hentebrev eller annen info. Har lest at det tar 1-5 virkedager...

1
0 kommentarer
Bilde

HYYYL

trenger gavetips 60 års,dag.

Min far blir snart 60 år. Meg, min bror og samboer + min mor hadde tenkt å spleise på en reise i gave. Det går jo ikke nå i disse tider.

Noen som har noen tips hva vi kan gi i gave istedenfor? Han har ikke noen spesielle interesser.

1
6 kommentarer
Bilde

ynnory

ELEGANTE SANDALER ELLER ANNET FEST-FOTTØY...

Har anskaffet et par par flotte sandaler og åpne støvler til de aller festligste anledninger. En mørk blå, metalic lakk på tåneglene og det kommer til å gå så det suser.

Hva er dine favorittsko til selskapene?

1
0 kommentarer
Bilde

AndreasKH

Varer som ikke kommer gjennom tollen.

Blir de sendt tilbake til firmaet som solgte de og man får tilbake pengene? Eller blir den bare stoppet i tollen og de tar over og pengene tapes? Dette varer fra USA.

1
2 kommentarer
Bilde

jonarne

Vurdering av verdi på hjørneskap

Jeg tenker å selge et hjørneskap og er veldig usikker på hva som er verdien på det. Skapet er ca. 30 år gammelt og laget av Brødrene Bjørndalsæter på Oppdal. De er mest kjent for å ha stått bak alt av utskjæringer på hytta til Kjell Inge Røkke.

Er det noen som har tips til passende pris som jeg kan forsøke å selge det for?

http://www.musikalske.net...

1
1 kommentarer
Bilde

irn

NETTHANDEL

Hei, i forbindelse med en NTNU- skoleoppgave skal jeg skrive om netthandel. Hadde satt stor pris på om du hadde brukt 3 minutter og svart på den! Gjerne gi beskjed hvis dere finner noe feil. Er et google skjema, så linken er helt sikker: https://goo.gl/xatp9s. Tusentakk for ditt bidrag!

1
0 kommentarer
Bilde

merterje

litt bokjøp

det er ikke ofte at jeg handler uten å tenke, men i dag gjorde jeg det, jeg kjøpte på Jernia en skurekost med lang skaft og det kostet meg kr 250, biltema ligger et stykke unna, men der hadde jeg får omtrent det samme for kr 70, men den lille irritasjonen over det går vel snart bort, mange har jo kjøpt både hus og bil som nesten har vært nærmest en...

2
1 kommentarer

ritaelvea

Hvor får jeg kjøpt store esker?

Jeg skal sende en 80x80cm ramme i glass til USA.

Vil da tro jeg trenger 100cm x 50cm x 100cm å ha den i. Men jeg finner ingen steder jeg kan kjøpe en stor firkantet eske bortsett fra grossister som kun selger i store mendger.

Noen som vet hvor jeg kan få tak i eller ta med rammen for å få riktig emballasje? ihvertfall ikke hos posten.

1
1 kommentarer
Bilde

merterje

Oppladbar barbermasin ?

Jeg skal kjøpe oppladbar barbermaskin, og ønsker tips fra dere. Finner ikke så mye på nettet, men er ute etter maskin til rundt kr 500, og som klipper bra. De med 3 hoder har jeg hørt er veldig ok.

1
0 kommentarer
Bilde

mungen

Er jeg manipulerende ??

Jeg er hjemme fra jobb i dag.så meg i speilet på badet ,store poser rundt øynene etter mye gråting i natt,Tengte det var best å holde seg hjemme når man ser sånn ut.

var sammen med min mor i går,etter litt samtale hvor jeg fortalte en fremtidsplan jeg har ,reagerte hun med å bli hissig og sint.hun mener jeg er manipulerende.dette er ikke første gan...

1
0 kommentarer
Bilde

TheBracket

Noen som handler på runnerinn.com?

Andre treningsglade mennesker som har handlet på runnerinn.com, og som kan skrive noen erfaringer? Ser de har svært gode priser på løpesko, selv om man må betale moms.

1
2 kommentarer
Bilde

merterje

Ute etter en spesiell lighter ?

Jeg røyke pipe og er ute etter en USB elektrisk lighter og prøver å finne den på eBay. Men det er ikke så enkelt for den må ha flamme, og disse her er etter det jeg skjønner til sigaretter og sigarer, da man stikker sigaretten i gloen på lighteren ? Eller kanskje det fins ved annet søk på eBay ? kanskje noen av dere har mer peiling ?

http://www.eba...

1
1 kommentarer
Bilde

TheRedDevils

Hårklipper

Har siste årene blitt litt tynnhåret på toppen, så har sluttet å betale penger for å gå til frisør. Hentesveis eller utmarkert måne er heller ikke noe for meg.

Nå for tiden klipper jeg meg selv på en meget enkel måte pga dette underverket av en maskin. https://www.komplett.no/product/856875/trening-velvaere/barbermaskiner-haartrimmere/haarklippere/...

1
0 kommentarer
Bilde

MrMorkain

Parallellimport

Hei

Har noen her inne god peiling på parallelimport av varer for videresalg i nettbutikk? Jeg er i ferd med å starte en...

Har fått med meg at parallelimport er lovlig i Norge så lenge den aktuelle varen har kommet på det europeiske markedet via offisielle kanalar. I mitt tilfelle er det i all hovedsak snakk om kosmetikk av amerikanske merker.

Prod...

1
0 kommentarer
Bilde

JudasT

Anonyme bruktannonser?

Jeg er ganske blank på privat kjøp og salg, men har en ting som jeg kunne tenke meg å bli kvitt om jeg fikk en brukbar pris. Den er ikke ulovlig eller stjålet, men er så spesiell at jeg har ikke lyst til å forkynne for hele verden med fullt navn på Finn at jeg har en slik ting. Både for å unngå innbrudd og unngå at visse personer får greie på at je...

1
0 kommentarer
Bilde

nadajan

Barbermaskin

Er det noen som kan anbefale en barbermaskin som barberer godt ? Høvel er utelukket.

1
3 kommentarer
Bilde

Torgersen

Erfaringer med erotisk nettbutikk

Hei! Er det noen her som har erfaringer med elskeren.no? Har plukket meg ut noen produkter jeg har lyst på, men tenkte å høre om noen har noe å si om denne siden.

Mvh JT

1
2 kommentarer
Bilde

Lezah

Amazon.co.uk kan ikke sende til adressen?

Ok, tidligere har jeg handlet en del ting fra amazon.co.uk uten problemer. En og annen ting kunne ikke sendes til Norge, og var greit nok. Nå har jeg plutselig fått følgende feilmelding:

Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order. You can also se...

1
3 kommentarer
Neste side

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

Økonomi

Økonomi

Bilde

Spill

Spill

Bilde

Media

Media

Laster...