Tråd for de beste tilbudene

Bra timing dette Øystein! Blackweek reklame .

Bare så du vet det har jeg kjøpt den gamingstolen som ble annonsert her til 999,- !

Hadde jeg ikke vanket her hadde jeg aldri visst om det.

1

Ryddet bort avsporing. Tråden er for å dele tilbud man skulle komme over, eller spørre om tips. :)

1
pfrog567 Men hvis folk absolutt ville ha diskutert salg og tips "black friday" osv, som man kan finne i diverse nettbutikker, hadde det vært mer naturlig at en av brukerne hadde startet trå...

Jeg tror forumeieren snubler litt her. Det er helt på sin plass å problematisere slike handlekampanjer slik SlimWhitman gjorde i sitt nå slettede og fra meg tomlede innlegg. Og er det ikke litt av hensikten for et diskusjonsforum at man faktisk diskuterer de temaer som tas opp?

Det er forøvrig mange trådstartere som har opplevd å få sin tråd dreid ut av kurs fordi uforutsette og interessante diskusjonstemaer dukker opp. Jeg vil si at det er noe av det vakreste med det frie ordskiftet. Man kan få tankerekker servert som man selv ikke var forberedt på. Små vekkere i dagliglivet. Slikt bør ikke ofres på reklamens og kjøpepressets alter.

5
pfrog567 Men hvis folk absolutt ville ha diskutert salg og tips "black friday" osv, som man kan finne i diverse nettbutikker, hadde det vært mer naturlig at en av brukerne hadde startet trå...

Vi står fritt til å sette i gang tråder og andre aktiviteter som vi mener kan skape aktivitet og engasjement. Ønsker man å diskutere om hvorvidt Black Week/Friday er et gode eller et onde (kanskje særlig i et år hvor mange butikker sliter), står man fritt til å opprette egen tråd for det fremfor å sabotere eksisterende tråder. Det er normal skikk på forum å holde seg til sak.

Med det sagt, tråden er ikke sponset - og med det håper jeg at vi fra nå av kan holde oss til topic.

1

Noen med peiling på ski? Ser for meg et par som kommer til å bli mest brukt i løyper som ren mosjon, men som også kan fungere på fjellet noen ganger i løpet av året. Tenkte litt på disse.

1

Synes det er så dyrt med bærbare dataer i dag. Galskap å betale 10000 kr.

Selv 5500,- er litt for mye.

1
Laster...