Jompa [sitat…] Jeg synes ideen bak løperofferet i åpningen er spennende da det på sikt gir han en haug av fribønder. Det fordrer at han klarer å holde kongen sin sikker og at bøndene beg...

Jeg synes ideen bak løperofferet i åpningen er spennende

Det var vel Vachier_Lagrave som satte navn på trekket, "#Bxg4WTF" :)

Uansett, The Comeback kid strikes again! Det må føles som et helvete å møte Carlsen i partiet etter at han har tapt, denne gangen fikk Anand smake pisken.

2
Haakon3 Fantastisk turnering, og nok en gang fantastisk dekning av TV2! Utrolig moro med måten det hele ble avsluttet på, satt med hjertet i halsen store deler av lyn/hurtig og armageddon....

Fantastisk turnering, og nok en gang fantastisk dekning av TV2! Utrolig moro med måten det hele ble avsluttet på, satt med hjertet i halsen store deler av lyn/hurtig og armageddon.

Dette var noe av det mest spennende jeg har sett på TV, jeg turte ikke å se armageddon-partiet, måtte skifte kanal for så å se i ettertid om Magnus klarte å dra det i land. Heldigvis gikk det bra, det hadde vært for jævlig om denne tyskeren for 3dje gang skulle tatt rotta på vår mann. Men all ære til Naiditsch, satan for en god turnering han gjør.

Gleder meg villt til Shamkir Chess i april. Starfeltet er visstnok Carlsen, Caruana, Topalov, Anand, Giri, So, Kramnik, Vachier-Lagrave, Mamedyarov, Radjabov. Håper for all del Tv2 sender og at duoen Hammer - Lahlum er med, Gullmedalje til Tv2!

Forresten pent felt i Zurich Chess Challenge også, den turneringen starter nå på fredag. Kramnik, Nakamura, Anand, Caruana, Aronian, Karjakin. Men det blir liksom ikke helt det samme når ikke den beste er med :)

2

Hva er dette med at Carlsen alltid er uheldig med trekningen? Nå må han igjen spille flere partier med svart enn hvit. Han møter Aronian i morgen, Carlsen med svart.

1

Syns ikke Carlsen virket skjerpet, brukte først tid på det første trekket, og nå kommet i en stilling der han brukt 25 minutter på siste trekk. Kan bli skummelt det her.

1
GoingKronos Syns ikke Carlsen virket skjerpet, brukte først tid på det første trekket, og nå kommet i en stilling der han brukt 25 minutter på siste trekk. Kan bli skummelt det her.

Syns ikke Carlsen virket skjerpet, brukte først tid på det første trekket, og nå kommet i en stilling der han brukt 25 minutter på siste trekk.

Han tok seg fint inn igjen etter åpningen men nå ser det ut som om han roter bort alt sammen igjen. Blir farlig dette.

1

Ble remis. Dårlig dag for Tv2, alt for optimistiske eksperter og så klarte de å være i reklamepause når det ble remis. Bedre sjanse i morgen, da er jo Lahlum tilbake også.

1

Samtidig koser Nakamura seg i Gibraltar mot "dårlig" motstand. +18,8 poeng på ratingen og nærmer seg å bli den 9. spilleren gjennom tidene til å krysse 2800 grensa (2794,8)

1
Jompa Samtidig koser Nakamura seg i Gibraltar mot "dårlig" motstand. +18,8 poeng på ratingen og nærmer seg å bli den 9. spilleren gjennom tidene til å krysse 2800 grensa (2794,8)

Noe jeg syns er rart at det ikke gjøre forskjell på poeng tatt med svart og hvitt. Nå har jo Carlsen vært uheldig å møter alle de beste med svarte, og om han gjør en sterk prestasjon å tar remis mot de 3 så vil han tape rating. Alle er jo enig om at det å spille med svart er et betydelig drawback, og at det ikke gjenspeiler seg i poeng er merkelig.

1

Aronian nede på 10. plass på livelistene! I fjor på denne tiden kom han rett fra en veldig imponerende turnering i Tata Steel og alle så på han som den soleklare favoritten til å vinne kandidatturneringen.

Det går opp og ned i sjakkverdenen. Det eneste som er stabilt er Magnus Carlsen.

1

Ser ut til at mange brikker kan bli vekslet av nå, noe som favoriserer tyskeren. Men vi får se. Magnus får fort mange bønder mot 1 på kongefløyen.

1
Laster...