Spill esc

Innlegg

Spill

Felgen

Den lille Geometry Wars tråden

Etter min mening er Geometry Wars det overlegent beste spillet på Xbox Live Arcade. Hva synes dere om spillet, hvilken fiende synes dere er verst, har dere noen spesielle taktikker for spesielle situasjoner og hva er high scoren deres?

Jeg hater, virkelig hater, de forbanna Pac-Man lignende røde beista. Fikk ny high score i stad og det som til slutt gjorde ende på meg var denna driten. Holdt på å kjempe meg gjennom horder av de små sommerfugllignende greiene og så ikke at det kom en slik en, like før kontrollen gikk i bakken da.

*What would Bono do?*

1
10 svar

har bare prøvd geometry wars på project gotham racing 3 jeg..der er 1'er og 2'ern..

1

har bare prøvd geometry wars på project gotham racing 3 jeg..der er 1'er og 2'ern..

1

Aargh.. Fikk 600'000 på Retro i går, men da var selvfølgelig Live nede! Kjedelige saker. Sliter med å få 10x multiplier og å overleve en million, men det kommer nok etterhvert.

*What would Bono do?* Xbox Live Gamertag: shuffleyJoe

1
Felgen Haha, jeg fikk 10x multiplier! Nå gjenstår bare overleve millionen. *Herlige små geometriske figurer!* *What would Bono do?* Xbox Live Gamertag: shuffleyJoe

Jaaaaaa! Alle achievements er i boks! Tre ganger tre hurra!

Fra 900' til én million tror jeg er noe av det verste jeg har opplevd når det gjelder noe spill, og har aldri hatt så høy puls under spilling før. Men nå er det over, og lettelsen er enorm.

*What would Bono do?* Xbox Live Gamertag: shuffleyJoe

1

Alltid greit å avslutte en spillsesjon med noen runder GW:-) Highscoren min er 466 000 og tviler på jeg overgår den med det første. Verste fiende? De bittesmå blå kryssene som kommer i store svermer, gjerne like etter at en sånn Nova har eksplodert og du har de små runde blå som går fortere enn deg like bak...intensivt spill dette her:-)

-Stay a while and listen-

1

Har det, men har kun begynt å spille det regelmessig nå nylig. Og ja, det er virkelig stressende. Men mest moro. Hva foretrekker dere å spille - retro eller evolved? Har nesten bare spilt evolved, og etter min mening blir det bare alt for mye eksplosjoner og ting som skjer på skjermen. Får nesten vondt i øya, og sliter med å henge med!

Husker ikke eksakt min toppscore for øyeblikket, men var vel litt over 100 000. Ikke noe å hoppe i taket for, akkurat.

1
BioNor Liten konkurranse om du vil: Hvor lenge klarer du å stå helt i ro uten å dø? Min rekord er så vidt over 20 000...synd det ikke er noe achievment for det:-) -Stay a while and liste...

Mener å huske at jeg har klart litt over 80'000 poeng stillestående, men skal prøve ordentlig når jeg kommer hjem.

Verste fiende er nå de rosa. De mini-krypa som spawner når man skyter den store er nesten den eneste fienden jeg dør av for tida, så må nok endre taktikk der.

Spiller mest Evolved, men kommer nok til å kjøre på med litt Retro nå (må jo ha millionen der), og det er greit med avvekslingen det er mellom de to versjonene.

*Er fortsatt høy på å ha overlevd én million!*

1
Laster...