Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hjelp til Tomb Raider Legend

Trenger litt hjelp her. Jeg er i Kazakstan, og befinner meg i det store rommet der hun dama slipper monsteret på meg. Jeg har aktivert de fire "greiene" og bruker Tesla-pistolen til å trekke til meg de store kulene. En av kulene er veldig lett å dra tilbake, når jeg skyter den bortover kommer et stort blått energi-felt, men jeg får ingenting til å skje med de andre kulene. Hva gjør jeg?

1
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

stellazzio80

"skyt" de 4 kulene bort fra deg, inn i strømmen.........dette må gjøres fort med alle 4 kulene slik at du får en krets med alle 4 kulene. Når alle 4 kulene har strøm, gå ut fra geværet og bruk magnetbelte ditt til å ta sverd delen som henger over geværet.

håper dette hjelper deg....

1

holdKjeft

fy faen det er dritvanskelig å få det til. jeg blir så sur, jeg klarer det ikke. først skal man slite å finne den riktige kule å skyte framover for det strømfeltet, og uansett hvor mye jeg drar og skyter på de andre kulene skjer det ikke en dritt.

1

Resident

Husk å slå på bryterne til alle fire strømfelt langs veggene først. Så setter du deg i stolen og skyter alle 4 kulene inn i strøm felt (dette må gjøres litt fort), så hopper du av stolen og griper den greia som henger over stolen med den gripelassoen du har.

-ResidentDante

"Computer games don't affect kids, I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."

1

Lignende temaer

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Laster...