Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tips til nytt spill på PS3

Hei

Har ikke fulgt med på hvilket spill som har kommet ut i det siste så jeg trenger noen tips (behøver ikke å være nytt heller).

Det jeg har tenkt til å kjøpe meg nå er ett skytespill. Er ikke så veldig flink i sånne spill, så det bør ikke være altfor vanskelig.

Noen tips?

1
7 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Draciger

COD kan være noe for deg, men det beste med den serien er vel online delen. Ressistance 2 kan være noe interessant. Men Killzone 2 er et godt valg hvis du velger det.

Første spillet var vel en flopp med tanke på forventningene som ble skapt før spillet ble gitt ut. Man kan si at det spillet gikk i glemmeboka. Killzone 2 er mye bedre enn det forrige og jeg personlig synes det er et virkelig bra spill og kan kåres for det beste FPS spillet på PS3.

1

engavif

Har det første COD spillet som kom ut på PS3 og synes det var bra. Litt kort kanskje?

Men får kanskje kjøpe Killzone 2 da, selv om jeg nesten må ha det første også. Men det er sikkert ikke så dyrt nå. Trenger også spill som ikke er altfor vanskelig. Er en person som ofte gir opp, om jeg virkelig står fast på ett spill.

1

thundercracker

Men får kanskje kjøpe Killzone 2 da, selv om jeg nesten må ha det første også.

Killzone 1 kom på PS2 i, ikke helt sikker, men tror det var cirka 2005. Så jeg tror nok du får vurdere å hoppe rett på toeren.

Ellers hører jeg fra mange at Resistance 1 og 2, spesielt 2'eren, er veldig underholdende spill. Litt blanding av 2. verdenskrig-setting og sci-fi, i og med at jorda ifølge spillets historie blir invadert av romvesener på sent 40- tidlig 50-tall. Splitscreen coop og masse multiplayervalg, i 2'eren inntil 64 spillere online, hvis jeg ikke husker feil.

Men jeg har altså ikke spilt dem selv.

FEAR 2 har jeg derimot spilt, er vel omtrent halvveis i handlinga, og det er temmelig gøy. Til tider ganske creepy også ;-) Og det første får du vel for en 2-300 kroner.

Battlefield: Bad Company er også teelig underholdende, og i skrivende stund er jeg temmelig sikker på at det er på tilbud på Platekompaniet til 199,- kroner. Bra kjøp!

1

Zico11

Killzone 2 er et godt alternativ. Veldig godt FPS-spill som setter en ny standard på grafikkfronten. God singelplayer del samt en dyp multiplayer. Gametrailers video-review summerer greit opp spillet: http://www.gametrailers.com/player/45018.html?type=

1

engavif

God singelplayer del samt en dyp multiplayer.

Hm, da må jeg prøve den første i denne serien først. Er egenltig ikke så veldig interisert i online delen. Bare single delen.

Men hvordan er det første spillet da?

1

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...