Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva skjer med spilldesignere?

Er det fullstendig krise igjen, TOG i zelda, nå har jeg ikke spilt wow på 1,5år men av screens ser det ut som motorsykler og helikoptre har fått inpass.

Jeg er veldig positiv til nyskapning, men når den industrielle revolusjonen når rollespill er det for min del på tide å si stopp, fortsetter dette ender jo alle spill opp med å se ut som final fantasy på sikt.

Designeren står fritt til å gjøre HVA DE VIL, de skal selge en fantasi, en ny verden, for min del blir disse verdnene fattigere ved å implementere slike elementer.

Kommer ikke til å gå lang tid før sprite er mana, og dole bananer er den eneste maten uglen din liker. Kanskje engineerer også får muligheten til å lage en bil med plass til flere, med mulighet for drive-by-spellcasting..... s....ø...p....p....e....l

Virker nesten som dagens spill designere er for skolerte, de starter vel når de er 28 år og har mistet siste rest av fantasien på skolebenken, og bare koker i hop gamle ideer med et håp for øye, å gjøre det marginalt bedre enn det forrige nesten like spillet

1
8 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

lenen77

HAHA. Skal være enig de gikk litt langt med alt en har implementert i wow. Som den 300%? eller 280% mount som faktisk er en rakett :P

Dette er det samme som skjedde i anarchy online og på en måte.

Skal liksom være ett fremtids spill, men de dro frem drager midt i en vulkan og andre oldtids saker. Tarasque eller noe slikt en skulle drepe for kjempe saker;)

Thief er også ett godt eksempel der. Der har de virkelig blandet nymoderne saker med middelalder^^

1

FoxHimself

Fornøyd med Nintendo blir kanskje litt å ta i. Jeg kommer jo aldri til å få nok spill fra de, men ja, jeg har hatt det veldig kjekt med Wii. Jeg spiller stort sett mer på 360, men jeg har klokket mange timer med Nintendos konsoll også.

Om du setter lista for spill ved Galaxy og Twilight Princess er det ikke rart du blir skuffa. Jeez. Det finnes et titalls gode spill som er verdt å få med seg, selv om de ikke er 10/10-spill, det skjønner jo du også - men det virker som om disse ikke teller?

Kan du forresten fortelle meg hva Wii Sports er en blåkopi av?

Har du i det hele tatt *prøvd* Phantom Hourglass før du rakker ned på det? Igjen bruker du ord som "billig" og "snarveier" - hva mener du? Det finnes såvidt jeg vet ikke et eneste Zelda-spill Nintendo ikke har gjort sitt beste på, men nå plutselig tar de snarveier og driter seg ut?

For å ta oppkjøpsdebatten:

MS la inn et skambud på Nintendo uten å vite stort mye om hvor store de var. Nintendo trakk på skuldrene og lo - de trengte absolutt ikke pengene, og var ikke interessert i å bli kjøpt opp av nykommerne fra statene.

Nintendo samarbeidet med Sony for å produsere lydchipen i Super Nintendoen - og senere en CD-add-on. Sony ville ha rettighetene til spill som ble gitt ut på denne, Nintendo var supernazier på å ha mest mulig for seg selv, og samarbeidet gikk i vasken.

Folk grein om at Nintendo kom til å gå dukken eller bli en tredjepartsutvikler under hele GameCube-affæren også, men overså det faktum at firmaet tjente penger som gress selv da.

1

Drømmeulv

Den industrielle revolusjonen er et supert element i rollespill for den skaper konflikt mellom det tradisjonelle samfunnet og det moderne og gjør at spilleren må velge mellom disse. Utmerket utført i Arcanum som nevnt, men i Wow, har de vel ikke akkurat gitt dette så mye bakgrunnshistorie. De har vel bare latt folk få motorsykler fordi det er kult

1

LeBron

Zelda eksemplene var nettopp eksempler på hva som skjer når ting først går i feil retning, det er der et sted det ender.

Phantom Hourglass gikk i glemmeboken, jeg har tydeligvis ikke fått med meg at forfallet har startet for lenge siden:-)

Ocarinaen var fantasifull, flott, magisk... kan vel neppe sammenlignes med et tog, med eller uten kanon.

Et TOG mann, jeg får det ikke til å passe inn uansett hvor hardt jeg prøver. kan like greit slå opp billboards på hyrule castles for min del.Poenget er det fattigsligjør zelda universet.

Akkurat som jeg er temmlig sikker på det forringer Azeroth at en gnome ankommer teldrasil på en motorsykkel.

Er du fornøyd med Nintendo slik det fremstår idag?

Har du hatt det så moro med wii-en som du trodde?

Har gromtitlene bare strømmet inn?

Greit, da har vi bare vidt forskjellige krav:-)

Microsoft la vel inn et bud for lenge siden som kjapt ble avslått, mens Sony forsøkte seg på et samarbeid/fusjon så vidt jeg husker.

Der er helt klart rom for Nintendo, og de er flinke, synes bare de har mistet litt av fantasien, og blitt enda treigere enn de vært tidligere.

Min oppsummering av Wii så langt, 2 gromtitler Galaxy og Zelda(som strengt talt var det beste spillet fra "forrige generasjon" holdt igjen til launchen)

Resten, jepp inkludert wii sports, mario kart, Prime og co, helt greie spill, som er blåkopier av alt vi kjenner fra før med en liten twist, god underholdning men langt fra topplisten

Jeg skal for all del ikke ta gaming super alvorlig, det er jo bare moro, men når produsentene begynner å ta snarveier må man jo si stopp et sted.

1

FoxHimself

Det var motorbåter i Phantom Hourglass, telefoner i Link's Awakening og fotokameraer i Wind Waker og Majora's Mask. Et tog i den nye Zelda-spillet er ikke akkurat krise for å si det sånn. Og dersom spillet følger Wind Waker-historien som forgjengeren gjorde (Hyrule Castle fra WW er visst med i et screenshot), så tviler jeg på at de har kommet seg til den industrielle revolusjon enda.

Jeg gleder meg til å se hvordan Nintendo vil bruke det til å fremme spillserien enda et hakk eller to. Hvor ofte kommer det ut dritspill i Zelda-serien liksom?

Er mange gamle RPG-serier som kjører en blanding mellom høy- og lavteknologi, som f.eks. Chrono-serien, Tales-serien, Phantasy Star og som du sa, Final Fantasy.

1

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...