Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er ute etter noen strategi spill som legger stor vekt på handel og økonomi i tillegg til krigføring.

Liker strategi spill svært godt, brukt umenneskelig med timer på f.eks civilization, total war rome, europa universalis rome, settlers, colonization (det gamle), making history, caesar og diverse by bygger strategi spill. Men aldri funnet noen som legger stor vekt på handel og råvarer.

Kunne gjerne tenkt meg og bli en økonomisk stormakt og styre en liten nasjon med stor diplomatisk styrke istedet for og bare bygge ett svært imperium jeg ekspanderer og ekspanderer med krigføring.

Så jo Anno 1701 som ett godt alternativ , hvor handel spiller en kjempe rolle. Men dessverre legger det tilnærmet ingen vekt på krigføring og militær makt. Må være en balansegang.

Noen anbefalinger?

1
10 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Arcticblue

Empire: Total war... helt fantastisk, altså hvis du liker total war serien :-P akkurat nå holder jeg på som Sverige og har knust tyskland (altså preussen), polen, Russland og div. andre små stater .. har klart oppdraget men må holde regionene i 30 år til før jeg vinner :-P

Ellers vil jeg trekke frem nye Colonization da Sid Meier forsøkte å holde på den gode gamle spillbarheten men med grafikkpakken til Civilization 4 som også er ett spill jeg vil anbefale (altså med tilleggspakkene).

1

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...