Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Frem fra glemselen: Generals Zero Hour

Kom over dette spillet igjen her om dagen. Er år og dag siden det lå installert på maskina, men har nå lagt det inn igjen. For et gjensyn! For et spill! Spiller mot en kompis og vi kan ha det morsomt i timesvis.

Problemet er at han er arbeidsledig, mens jeg er i fullt arbeid. Dette gir han et kjempefortrinn, i og med at han kan øve seg på dagtid mens jeg tjener til mat på bordet. Resultatet av dette er nå at jeg føler han slår meg litt for ofte. Jeg trenger noen tips, rett og slett.

Er det noen her inne som spiller spillet og som er flinke nok til å ta meg inn under sine vinger, eller synker tråden rett til bunns? Tiden vil vise.

1
2 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Mifune

hva med at hver gang han vinner, sier du : Get a job, looser !, trykk i deg mat han ikke har råd til som kun er tilegnet deg.

gjør dette over lengre tid og han vil evt. være smart nok til å la deg vinne for å få bedre mat..eller enda smartere er han hvis han søker etter jobber og er mer aktiv i arbeidsmarkedet evt. får en jobb, da vil han ikke få mer tid enn det du har til å spille

dette fungerer i næringslivet generelt

1

Metric

Ok, men han er akkurat permittert med lønn pga nedleggelse. Over til tema.

1

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...