Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ble litt inspirert av en tråd inne på film-forumet. Selv om jeg tviler på at den blir like hyppig brukt som den andre tråden (av selvsagte grunner), så prøver jeg likevel :)

Her kan du sette en score på 1/10 (og kanskje info om hva som var bra/dårlig?) på det siste spillet du spilte og/eller rundet. Det er ikke uvanlig fra undertegnede å la spill bli liggende 'urundet', som oftest fordi spillet er dårlig eller for ensformet. Det er kanskje litt 'urettferdig' ovenfor spillet, men la gå.

Kunne kanskje brukt terningsystmet istedenfor, men jeg synes 1/10 er et bedre system. Men hvis noen vil bruke terningkast istedenfor så gjerne det.

Denne tråden gjelder selvsagt for både PC, konsoller og håndholdte spillgeeker. Ta gjerne med nedlastbare spill også.

Jeg kan starte med det spillet jeg rundet sist, Silent Hill: Homecoming (PS3). Hadde store forventninger til dette, men ble litt skuffet. Drøyt tynn historie og litt klønete kontrollere. Likevel creepy stemning som vanlig fra den kanten. 7.5/10.

1
51 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

BigTonyAdams

Assasin Creed: Spilte for første gang forige uke, etter flere annbefalinger fra andre.

+: Utrolig flott grafikk, drit gøy å hoppe fra byggning til byggning og svinge seg som Tarzan, artig å fekte med soldtanene, veldig sterk historie og bra karakterer i spillet.

-: Gjenntagende oppdrag, få våpen og man blir lei da man for endte gang må klatre opp tårna for å finne de samme oppdragene som før.

Alt i alt, veldig mye positivt med dette spillet og gleder meg veldig til oppfølgeren hvis de klarer å luke vekk bardomsfeilene fra 1!

7\10

2

Gringorilla

7.5/10.

Hva i all verden er poenget med å gi halve karakterer? Da kan du vel heller gi karakter fra 1-100 eller fra 1-20.

Mirror's Edge: 9/10 Tilbake til old school spilling, både med flott lineær story mode og time trial challenges.

2

ErikJm

Hva i all verden er poenget med å gi halve karakterer?

For å presisere vel, men som du sier så burde man kanskje ha brukt 100/% systemet.

1

antonsen_86

Hva i all verden er poenget med å gi halve karakterer? Da kan du vel heller gi karakter fra 1-100 eller fra 1-20.

Fordi jeg føler rett og slett at Homecoming ikke er godt nok til 8/10, men det fortjener heller ikke så 'dårlig' som 7/10 så da havner jeg midt i mellom.

Mulig jeg prøver meg på Burn Zombie Burn.

1

dzk

Kan ta for meg silent hill serien jeg da :) Er dog et par år siden de fleste av disse spillene ble spilt, så kan være at hukommelsen kødder med meg i blant.

Silent Hill 1

Det skumleste spillet i serien og en av de skumleste spillene noensinne, hvis du ikke var i det minste skremt første gang du spilte gjennom skolen så er det noe feil med deg (enten det eller at du spilte i en lys leilighet midt på dagen med lyden av og masser av folk rundt deg som tok oppmerksomheten din bort fra spillet).

Er topp på følelsen og griper virkelig fatt i deg, historien er bra men litt forvirrende til tider.

Men er et ganske så lett spill og det sliter litt med at man roter for mye mellom diverse steder, plutselig er man et sted, neste min så er det på vei tilbake til der du var osv osv. Sliter også med dårlig combat system.

Alt i alt et meget bra spill 85/100.

Silent Hill 2

Perfekt historie, perfekt lagt opp spill, man føler aldri at man er litt lost eller plutselig er på andre siden av jorda. I likhet med nr.1 så er det ikke så veldig vanskelig spill og combaten er ikke så mye forbedret.

I tillegg til at hovedhistorien er utrolig bra, så er det også mange småhistorier fra raringene man treffer underveis som er gode og fengende, alt blir løst på en akseptabel måte.

Atmosfæren/følelsen man får av spillet er også meget meget bra, roturen over vannet som i de fleste andre spill ville blitt kalt meningsløs passer perfekt inn her. Ikke like skummelt spill som enern, men mye mer fengende.

95/100

Silent Hill 3

Det vanskeligste spillet i serien, faktisk så tar det så evig lang tid å drepe normale fiender med normale slagvåpen at det lureste bare er å løpe forbi dem, slik skal det ikke være. Med tanke på at bossene (som er de beste i serien!) er såppas vanskelige at man må beholde alle skytevåpen gjør det ekstra frustrende. Jeg får heller ikke noe særlig sympati for hovedpersonen og får ikke den følelsen av å ønske å hjelpe henne som i tidligere spill (dette er dog utrolig subjektivt, har lest om andre folk som digger henne).

Synes også at de fleste av områdene i spillet er for svære og at man blir drittlei av noen av de, slår dog til med det beste sykehuset i spillet (spesielt om man gidder å lese gjennom alle notes). Stemningen og følelsen i spillet er som i de to andre gode, men den taper seg litt når man blir hengende for lenge på samme stedene, det minst skumle spillet hittil.

IMO det dårligste av silent hill spillene, selvom det er bra.

75/100

Silent Hill 4

Merkelig spill, rett og slett merkelig, men bra.

Mange har kritisert konseptet, men jeg liker det. Liker ikke de fleste områdene i spillet (selvom prison er meget bra), de fleste områdene er også for små og går for fort igjennom. Plotet er ikke særlig sterkt, men små historiene er gode. Combat systemet er forbedret og fiendene tåler ikke for mye (selvom de jævla spøkelsene i tbanestasjonen kan brenne). Mye negativt, men alikevel er det noe som fenger og det eksiterer omtrent ikke frustrasjon i dette spillet (untaket er de jævla spøkelsene), spillet har en god stemning og følelse.

80/100

Silent Hill 5

Synes historien og spesielt oppbyggingen til visse saker er svak, utviklingen i spillet er heller ikke all verdens, føler at de bare finner på ting underveis.

Combat systemet bra, selvom det er litt for actionpreget, men funker fett med bossene. Så er SVÆRT minus, man sloss i flere perioder mot... soldater !? hvad fanden, det er ikke sh. Synes mye av stemninga forsvant når jeg kom i kamp med de første gang tradisjonelt så har man jo vært låst alene i et "helvete" alene eller med en ubrukelig følgesvenn mot skumle monsteret i mørket.. nå har man flere kompiser som plaffer ned det som nærmer seg.

Syntes spillet startet meget bra, men tapte seg mer og mer. Måten de dreiv å teasa med pyramidhead på er også skuffende, uten å gå ut i en lang diskusjon så skal jo egentlig ikke pyramidhead eksistere noe annet sted enn i huet til hovedpersonen i toern, han skaper de selv (eller ved hjelp av drittungen) for å straffe han for det han gjorde (uten å spoile videre).

Men ellers så er det et bra spill, flere av områdene er kule (spesielt gravlunden er meget bra).

80/100.

2

Gringorilla

Fordi jeg føler rett og slett at Homecoming ikke er godt nok til 8/10, men det fortjener heller ikke så 'dårlig' som 7/10 så da havner jeg midt i mellom.

Men som jeg sa, så er det ikke noe i veien for å ville presisere, men da kan du benytte en annen skala.

Hvis ikke, kan du like greit bare gi karakter fra 0-1 og gi spillet ditt karakteren 0,75.

Poenget mitt er bare at det ser bedre ut med hele tall i karakteren. Om du ønsker å bruke halve karakterer, så kan du heller skifte til 1-20 og gi spillet 15/20 poeng. Om du ønsker å presisere enda mer, kan du benytte 1-100 og gi spillet 75/100.

Flower

Et originalt spill som er avslappende og interessant å spille. Trekkes ned av slitsomme kontrollere, ensformig og kjedelig gameplay, og litt ekstra for at alle andre skryter sånn av det. Og de som kjenner meg her burde vite at jeg liker som regel litt annerledes spill, og ikke bare FPS og slikt, så dette burde vært midt i blinken for meg.

4/10

1

antonsen_86

Uncharted: Drakes Fortune

Et solid eventyrspill! Morsomt og engasjerende. Blir nok å kjøpe oppfølgeren.

8/10.

1

OleDidrik

**Uncharted: Drakes Fortune

Et fantastisk eventyrspill, eller, man kan nesten kalle det en interaktiv HD-animasjonsfilm. Fantastisk grafikk, nydelige omgivelser (fikk fatt i HDMI-kabel i dag, og fikk først da se potensialet til PS3'en) kombinert med en god spillbarhet, god historie og morsomt gameplay gjør dette til et uforglemmelig spill. 9/10.**

1

OleDidrik

Racedriver Grid:

Spillet har en fantastisk grafikk og er en vanskelig, men god kjøresimulator. De fantastiske kjedekollisjonene, herlige forbikjøringer og "head-cam", kombinert med en "flashback"- funksjon som lar deg se korte replayer av de siste 15 sekundene, og lar deg hoppe inn der du vil gir meg en fantastisk spillopplevelse.

Det eneste som trekker ned er vanskelighetsgraden på noen av baneløpene, som fort blir uoversiktelig når man bruker "head cam", det at man ikke kan spille 2 player split screen og lite valgmuligheter når det kommer til tuning av bilene.

En solid 8/10

1

Draciger

Batman: Arkham Asylum: 9/10

Skulle bare hatt en litt større øy og en litt lengre story så ville det vært årets spill for min del. For øyeblikket årets spill for meg :D

1

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...