Nye VGD er lansert! Mer informasjon

http://kotaku.com/5233298/katamari-forever-now-in-1080p-forever

Er tittelen på det nyeste Katamari-spillet som kommer til PS3 (eksklusivt).

Det skal visst inneholde mange baner fra tidligere spill, samt nye, og både ny og gammel musikk. I tillegg er grafikken oppdatert og man kan bl.a. benytte seg av flere "filter" som får grafikken til å se annerledes ut, som f.eks. Wood og Comic.

Lover veldig godt synes jeg. Er stooooor fan av We Love Katamari og spesielt det første Katamari Damacy.

1
13 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Gringorilla

Nå er spillet i butikken. Kjøpte det i dag og skal spille det etter MAG-betaen i kveld. Det kostet 449 på Game, men jeg vet man får det for 399 på Platekompaniet. Evt. kan man bestille det fra Cdon.com.

Etter å ha testa demoen i forrige uke er jeg overbevist om at spillet er like bra som jeg husker det som. Gleder meg.

Noen andre som skal kjøpe det?

1

Kap1980

Noen andre som skal kjøpe det?

Har stått med spillet i hånden tre ganger nå, men satt det tilbake i hylla hver gang...

1

Gringorilla

Om du har spilt We Love Katamari er det ikke vits å kjøpe Katamari Forever. Det hadde lite nytt å komme med, sett bort fra noen slitsomme oppgaver og en tilbakestående 2-player co-op og litt ny grafikk.

1

FoxHimself

Angrep er visst det beste forsvar har jeg hørt.

Animal Crossing er i hylla, mye fordi jeg fikk det tilsendt og lite fordi jeg kjøpte det selv. Anmeldte det til terningkast 3, og satte fingeren på at Nintendo igjen resirkulerte alt fra de forrige spillene og tilføyde lite nytt. Jeg var generelt skuffet over det, fordi jeg spilte GameCube-versjonen mye og var glad i det - nesten litt som mitt forhold til Katamari-spillene.

Du tror ikke jeg kan være kritisk mot Nintendo, er det det du mener? Punch Out er ikke kommet ut engang, så der aner jeg ikke hva du rabler om, men det har jo i det minste en helt ny styremåte enn de eldgamle forgjengerne.

Jeg leste artikkelen du linket til, og "a handful of new levels" og "*some* remixed music" gjør ikke meg direkte overbegeistret. Grafikken bryr jeg meg fint lite om; jeg elsket presentasjonen i de gamle PS2-spillene (en kamerat har en NTSC-maskin jeg spilte originalen på forresten).

Hvorfor de ikke har adoptert et nytt kontrollsystem som hadde passet flott med Sixaxis er også helt fantastisk - de gamle kontrollene fungerer, helt klart, men jeg er overbevist om at Sixaxis ville vært en forbedring (Flower greide det kjempefint!).

Jeg skrev også at jeg elsker originalen og syntes We Love Katamari var helt kurant, men det overså du vel?

1

Kap1980

Anmeldte det til terningkast 3

Apropos, Fox, når kommer anmeldelsen din av Mixed Messages til DSi? Jeg mener å huske at du anmeldte Bakushow da det kom, MM burde i så måte være en naturlig fortsettelse. Selv syntes jeg MM var så fantastisk at jeg ikke nølte med å anskaffe originalen -som faktisk har støtte for enda flere spillere enn oppfølgeren! =)

1

Gringorilla

Angrep er visst det beste forsvar har jeg hørt.

Tok visst litt av der. Sorry for den.

Jeg er helt enig med deg at et spill burde fornye seg til en viss grad når det kommer et nytt i serien (Sportsspill er kanskje de verste på dette), men jeg mener ikke at det skal bli et helt nytt spill.

Grunnen til at jeg ble litt "hissig" var fordi jeg mener du forhåndsdømmer spillet litt for hardt. Det eneste man har fått vite om spillet er at det skal få ny grafikk, nye baner og ny musikk, og da virker det litt merkelig at du automatisk tenker at det blir likt de første spillene.

Jeg mener også å huske at han fyren som stod bak de to første spillene (de beste) er tilbake nå. Han var visst borte både til PSP og 360-versjonen.

Når det gjelder Sixaxis er jeg delvis enig med deg. Man burde hatt muligheten, men det kan fort bli slitsomt. Jeg merker i alle fall at jeg banner mye til TVen under Super Rub-a-dub og lignende spill.

1

FoxHimself

Kommer til å hoppe over denne her. Namco har ikke greid å gjøre stort for å pushe serien fremover, og har istedet nærmest bare relansert hele greia igjen og igjen. Med mindre de totalrenoverer serien ser jeg ikke vitsen i å kjøpe spillet IGJEN, de er jo nesten identiske (spesielt 360-versjonen var ytterst skuffende).

Noe som er synd, for jeg elsket originalen og syntes nummer to var helt alright.

1

Gringorilla

Namco har ikke greid å gjøre stort for å pushe serien fremover, og har istedet nærmest bare relansert hele greia igjen og igjen.

Du mener NØYAKTIG som Nintendo gjør med f.eks. Animal Crossing og Punch Out? Men de tenker jeg du har i hylla.

Jeg er enig i at kanskje ikke 360-versjonen (eller PSP-versjonen) var revolusjonerende nok, da de ikke engang hadde oppdatert grafikken, men det var da et ganske stort hopp fra Katamari Damacy til We Love Katamari, både grafikkmessig og gameplaymessig. Nå vet ikke jeg om du faktisk har spilt Katamari Damacy, da det ikke kom ut i Europa, men forskjellen er betydelig større mellom de enn det NOEN av Animal Crossing-spillene har kunnet skilte med.

Og uansett, leste du i det hele tatt artikkelen jeg linka til? Så du screens? Grafikken har fått en solid overhaling, gameplay skulle visst endres en god del og de skulle generelt ikke gå i samme fella som før.

Men du må også lære deg å skille mellom det å være lei et konsept fra det at konseptet aldri fornyer seg. Dette er en oppfølger. Det SKAL være noenlunde det samme. Jeg hører deg ikke klage over Zelda-spillene når hovedpersonen bruker et sverd som våpen IGJEN!

1

Akira

Jeg ELSKER serien, er også grunn nummer to etter Xenosaga at jeg importerte en NTSC PS2. Synes grafikken på bildene så litt rar ut tho.. men men, samme intrykket jeg fikk fra nummer 1 når jeg så bilder derifra

1

ErikJm

Prøvde Katamari på 360'n en gang, og jeg snappet ikke opp poenget med spillet, bortsett fra å rulle over gjenstander?!

1

Gringorilla

Det er vel egentlig det som er poenget. Jeg har ikke prøvd 360-versjonen, så det er mulig det er annerledes der, men i det første spillet er historien slik at man skal bygge nye stjerner på himmelen ved å rulle opp gjenstander av ymse slag slik at ballen blir større og større til den til slutt kan brukes som en stjerne.

Man får også opp statistikk om hvilke gjenstander man har rullet opp, så man kan samle på de, og det er mange mini-games som lager variasjon. Men det beste med spillet er selve stemningen, musikken og bare det faktum at det er gøy å spille.

360-versjonen er vel den som har fått dårligst kritikk av alle hittil, så jeg ville kanskje ikke utelukket spillet selv om du ikke likte den versjonen.

1

Kap1980

360-versjonen er vel den som har fått dårligst kritikk av alle hittil, så jeg ville kanskje ikke utelukket spillet selv om du ikke likte den versjonen.

Mangel på innovasjon samt at Namco Bandai dreit seg ut på DLC var vel de elementene som trakk ned, om jeg ikke husker helt feil. Selv lastet jeg ned demoen på XBL, men syntes noe av magien var borte så det ble ikke noe kjøp.

Personlig har jeg et elsk-hat-forhold til serien. Den noe keitete kontrollen samt et kamera som ikke alltid følger med trekker ned, men jeg digger presentasjonen og simpelthen elsker musikken!

1

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...