Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dette er en av 3 nye spill som skal ta over for DotA... De 2 andre er League of Legends og det mildt sagt utrolig dårlige Demigod. Jeg har prøvd alle 3 nå og jeg vil si at Heroes of Newerth er i en særklassen. Det er så utrolig kult. Det er så å si indentisk med DotA bare at det er mye bedre grafikk.

Likte du dota så sjekk det ut: http://www.heroesofnewerth.com/

det er closed beta akkurat nå, men å få tak i en beta nøkkel er like lett som å få tak i en småstein i hagen din. Jeg lastet det ned idag og har stort sett ikke gjort annet enn å spille det idag :)

1
24 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Smokaz

hadde hvert veldig hyggelig om noen kunne sende meg en betakey. alle vennene min har en utenom meg... å har spilt dota i en stund nå så gleder meg til å begyne å spille HoN

Torkil_92@hotmail.com

1

pilsemann

Hadde en artig runde i går der jeg (Magebane) og en kompis (Pyromancer) møtte Electrician og Arachna. Jeg må si Magebane funket fett mot disse. Electrician har absolutt ingenting på Magebane, det eneste de hadde litt suksess med var å overraske meg fra skogen med Static Grip og Arachnas edderkopp-ting.

Ellers så må jeg si at folk generelt er ganske gode, jeg taper ganske ofte.

1

Superrman

kan jeg få en betakey ?

1

widle

hvis du kunne PMet meg når du har fått fler hadde det vært kult (y)

1

JonRUMPE

Nei alle er gitt ut. Kan si ifra når jeg har fått fler.

1

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...