Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Lager en tråd om det som kommer til å bli årets bilspill uansett konsoll ;) I Mario Kart/LBP still og med en fantastisk map editor ser dette ut til å bli ett utrolig bra og underholdene spill.

Gameplay

Crate a track

Express yourself

Synes dette spillet ser helt konge ut og skal lett kjøpes.

1
99 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Biore-

Etter å ha spilt Modnation over en lengre periode, så prøvde jeg Mario Kart Wii for første gang her om dagen. Så latterlig dårlig Mario Kart fremsto i forhold til Modnation. Det var tregt, simpelt og dårlig.

2

Punker

Kongespill! Skjønner ikke helt hvor mange har det fra at dette skal være så fryktelig vanskelig? Har nå klart alle single player challenges, og det var få av disse som krevde mer enn 3-4 forsøk. Nå et forsøk varer i ca. 3-4 minutter så er ikke det så ille... Enkelte ganger hadde jeg lyst til å slå i stykker noe verdifullt, men det tilhørte skjeldenhetene. Det handla ærlig talt om ferdigheter, ligger man først med god margin vinner man løp enkelt ettersom det ikke er noe catch up og man i fred kan samle sammen nok boost til å blocke angrep.

For min del er MNR årets desidert største positive overraskelse! Noen som har tenkt å skaffe seg den nye DLC-pakka?

1

kimkong_8

For min del er MNR årets desidert største positive overraskelse

Lite spillet veldig godt selv, utenom loading tiden så var det knall. Fikk ikke prøvd så lenge før en liten tass skulle låne spillet. Men absolutt ett spill som har fått for lite oppmerksomhet.

1

Punker

Spilte det like etter å ha spillt FIFA 11 og GT5 jeg, så loadinga/ventetidene har jeg ikke lagt merke til i det hele tatt :)

1

kimkong_8

Har selv endelig kjøpt spillet og er ganske fornøyd :)

Har bare spilt 6-7 løp og startet å lage en bane men syns spillet er veldig bra og ser fram mot resten.

Track editoren er helt fantastisk bra, kommer til å bli mange timer der framover.

Eneste negative med spillet er loading tidene også skulle gjerne hatt turneringer hvor man får poeng for plasseringene sånn som på Mario Kart. Uten om det så er spillet veldig kult og bra :)

1

Nic_Cester

Eneste negative med spillet er loading tidene også skulle gjerne hatt turneringer hvor man får poeng for plasseringene sånn som på Mario Kart. Uten om det så er spillet veldig kult og bra :)

Loading tidene blei forbedra litt med patchen, men det kunne vert bedre. Viss du går på XP series online så er det ein turnering der du får poeng for plasseringene, men du sikta kanskje til noko anna? (Har ikkje spelt Mario Kart sjølv så eg veitt ikkje).

1

kimkong_8

Ja tenkte på i singelplayer, at man kjører f.eks 6 løp også blir det sammenlagt seier etter det. Ikke bare at man går videre om man kommer topp 3 sånn som nå. Men er ikke noe stress bare sånn jeg ville hatt det om jeg kunne velge :)

Har som sagt bare kjørt 6-7 løp så mulig det er anderledes etterhvert også :)

1

Nic_Cester

Kom ut ein patch igår, viss nokon finner det interesant. Her er forbedringene.

1

Hrafnagud

Jeg har unlocket alt opp til siste turneringen. Men har også brukt grusomt mye tid på det også. Funnet alle merker, gjort alle bonusoppdrag og dermed hatt førsteplass på alle løp. :) Men siste turneringen er vanskelig og jeg har blitt helfrelst på Red dead Redemption, så lite spilling av Modnation om dagen. :O

1

Nic_Cester

Men siste turneringen er vanskelig og jeg har blitt helfrelst på Red dead Redemption, så lite spilling av Modnation om dagen.

He he, eg begynte med RDR for så å gå over til ModNation Racers:-). Har vel unlocka alt opp til der du skal kjøre på dei grønne flekkene som så skal knuse motstanderen(e). Pluss nokon småting ellers.

1

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...