Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Om ti år fra nå...

Hva kan vi vente oss? For ti år siden hadde vi Nintendo 64. Elendig grafikk. Nå har vi fantastisk grafikk, som folk noen ganger faktisk tror er virkelig. Tar Fifa 10 som ett eksempel hvor mange har spurt: "Spiller Liverpool i dag!?" ol. Vi hadde ledninger til kontrollene fra konsollen. Likte Nintendo sitt system der "savene" dine lagret seg i selve kassetten. Så kunne du bare ta med deg kassetten til en kompis. Nå er det mye mer styr enn som så.

"When i was at your age, we had to blow on the video games to make them work." - Ett godt sitat. Spillene var noen ganger umulige å få tak i. De var sinnssykt dyre! 800kr tror jeg vel var det billigste jeg fikk tak i.

Alt er realistisk og pent. Er dette en positiv utvikling? Nei jeg skal ikke syte over at de tenker alt for mye på grafikk, men mener fortsatt at Goldeneye er tidenes beste spill. Mye av gjennspillingsverdien ligger jo mye i at det ikke er så realistisk. Siste level (cradle) der du skyter Travelyan utallige ganger før han kryper ned i hullet sitt. I dagens spill tåler en boss kun to skudd. Vanskelighetene ligger i at det er hindringer for å få klar sikt.

Hvis gutta bak de fineste spillene (Okey, må syte litt) hadde brukt "James Bond grafikk", og brukt all tid i gameplayet (samtidig brukt like mye tid som de gjør med grafikken) hadde vi jo sikkert fått mange flere spill som hadde kunnet måle seg. Men når det tar opp til flere år å utvikle ny grafikk så forsvinner selvsagt mye, mye tid.

Men ja, dette med de neste ti år. Hva kan vi vente oss av Rollespill og skytespill og Eventyr? Blir det ti nye år med å skyte de helvettes nasistene fra andre verdenskrig? Vet ikke hvor mange jeg har skutt. Blir bildene vist i 3D? Får vi en hjelm med 3D syn som vi trer over hodet? Spol til slutten på denne så ser dere hva jeg tenker på.

1
5 kommentarer

Spermklatt

This thread needs to be TERMINATED! :D

Indeed! Lurer på hva mod driver med...?

1

Lignende temaer

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Laster...