Spill esc

Innlegg

Spill

olk1702

***NHL 12***

De siste årene har «NHL»-spillene vært blant de mest populære og kritikerroste av alle sportsspill. Nå er årets variant like om hjørnet.

- Det er først og fremst tre ting jeg er stolt av med årets spill. Det er en forventende AI som leser spillet, en oppdatert fysikkmotor, og langt mer dynamiske målvakter, sier Ramjagsingh.

Det er ikke rent lite han lover. De tre innovasjonene kombinert, mener han, forandrer fundamentalt hvordan en spiller hockeyspill.

- Det er de som gjør at spillet føles annerledes enn NHL 11. Det er et nytt skritt mot det åpne, organiske gameplayet vi ønsker oss. Dette er det mest autentiske spillet vi noen gang har laget, sier han.

Den oppdaterte kunstige intelligensen kaller de «Anticipation AI», det vil si at CPU-spillerne leser spillet og handler deretter.

- Når du for eksempel hadde et angrep mot deg i NHL 11, ville ikke en lagspiller sette fart oppover for et motangrep før du faktisk hadde pucken. Nå leser de spillet, og kan forvente en turnover med en gang pucken er fri, forteller han.

Samtidig vil de ta fysikken til nye høyder med hva de har døpt «Full Contact Physics Engine».

Crosby er en stor spiller som har med seg godt og vel 90 kilo, pluss en god del momentum. I «NHL 11» ville han gått i bakken med en gang en motspiller stakk ut en skøyte foran beina på ham.Her absorberer han treffet og holder segpå skøyetene, for så å druse pucken opp i nærmeste hjørne.

- Den store forskjellen er at kraft og størrelse teller, forteller produsenten.

Nå er nemlig ikke målene lenger statiske, pleksiglasset kan knuse, og om du treffer godt kan du måke en motspiller rett over gjerdet og over på benken.

Den siste av de tre store forandringene, er at målvakten er blitt langt mer dynamisk – og at keeperne kan slåss med hverandre.

Også det visuelle har fått en overhaling i årets «NHL».

- Vi har en ny art director for spillet i år, som er fenomenal. Helt utrolig å jobbe med. Da vi startet produksjonen tok han lys fra Bentley-biler inn i en hockeyklubb og kom opp med det visuelle uttrykket for spillet. Det er en glattere, renere hockey-look, forteller Ramjagsingh.

En helt ny del av spillet, ikke minst rent visuelt, er at en kan spille NHL Winter Classic, den årlige, utendørs nyttårskampen.

- Det første som skjer når du starter spillet, før du logger inn og alt det der, så setter vi deg rett inn i Winter Classic. Du vil se snøen lave ned, med fyrverkeri over stadion, spillerne som puster frostrøyk, trenerne og publikummet. Så vi setter spilleren rett inn i det mest visuelt storslagne i spillet for å vise frem det nye utseendet, sier produsenten.

En annen ny funksjon er den såkalte «action tracker». Den inngår i en ny simuleringsmotor, som er skrevet om helt fra bunnen.

- Når du følger sport over nett nå for tiden, vil det være en kolonne med tekst som oppdateres etter hva som skjer. Men ofte vil de også plotte inn hendelsene over en grafikk av isen, eller banen, så du kan se hvor ting skjer. Vi ønsket å kopiere dette til spillet, med vår nye simuleringsmotor.

Når du spiller i den oppdaterte Be A Pro-modusen, har du tre valg når du sitter på benken. Du kan sitte og se, du kan simulere til neste innhopp, eller du kan følge kampen med action tracker.

- Du kan også se på action tracker etter kampene, se på statistikker og hendelser, og se videoer av høydepunkter, som du kan redigere og laste opp og dele med venner.

Men det er fortsatt ingen norsk liga eller VM!

2
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Må nok ha dette spillet. Men det er så mange spill på gang nå at jeg vil nok drøye til det selges billig på biit.no

1

Jepp. Har alltid prioritert fotballspill og da helst Pro Evo, men siden kvaliteten der har vært dalende de siste årene er NHL-serien blitt redningen for mitt årlige sportspill-kjøp. Blir nok muligens kjøp av Pro Evo også, når prisen er riktig, men NHL blir prioriteten.

1

Har ikke kjøpt et nhl spill på 18 år, så det begynte å bli på tide i år.

Jeg har ingen forusetninger for å sammenligne med tidligere versjoner, men sett for seg selv er nhl 12 knallbra. Virker som ea har vært veldig flinke til å utvikle et spill hvor man faktisk spiller rimelig likt som sporten utøves i virkeligheten.

F.eks shorthanded blir man ofte stående rundt egen målgård for å blokkere, og må ty til klareringer når man først får tak i pucken, mens motstanderen sentrer rundt i påvente av en åpning eller en passende one-timer. Dette kan skje selv i online Be A Pro med 3-4 human spillere på hvert lag.

Gledelig overraskelse at det ikke bare handler om fart og solospill som i visse fotballtitler. Skåret i gleden hittil er at one-timers virker i overkant effektive i forhold til vanlige skudd

1

Lignende innlegg

Ordstjernen lilja3 Publisert

Fasit 3/7

FULL? 1 FULLT? 5 FULT? 1 FUTIL? 5 FUTILT? 6 FUTT? 1 JULI? 1 JULT? 1 JUTUL? 5 LITIUM? 6 LUFT? 1 LULL? 1 LUTT? 1 MUFTI? 5 MULL? 1 MULM? 1 MULT? 1 MUML? 1 MUTT? 1 TUFF? 1 TUFT? 1 TULL? 1 TUML? 1 TUMULT?...
2
0 svar
Ordstjernen Sparess Siste svar

Utrodd

Hvis utror (ror ut til en fiskeplass) tillates, hvorfor tillates ikke utrodd? (jeg trenger ikke svaret "fordi det ikke står i ordboka")
1
2 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 1/7

DODO? 1 DONOR? 5 DONT? 1 DORT? 1 DORY? 1 DOTT? 1 DROTT? 5 NORD? 1 NORN? 1 NYORD? 5 ONDT? 1 ORDN? 1 RODD? 1 RONDO? 5 RORO? 1 ROTOR? 5 ROTORD? 6 ROTT? 1 TODDY? 5 TONN? 1 TONT? 1 TORDN? 5 TORN? 1 TORT? 1...
2
0 svar
Ordstjernen SveinM Publisert

Ungstut?

Igjen savnes litt logikk i godkjenningen av sammensatte ord. "Unggutt" er med, mens det tilsvarende, og minst like vanlige, "ungstut" ikke er godkjent.
2
0 svar
Ordstjernen jarlp Publisert

Togtur?

Eg tenkte togtur burde vere tillatt, men eg fekk ein eurekaopplevelse når eg forsøkte å slå det opp 😂: https://naob.no/ordbok/togtur
2
0 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 4/7

BEDEKK? 6 BEDEKKE? 7 BEDEKKEDE? 9 BEDEKKES? 8 BEKE? 1 BEKEDE? 6 BEKES? 5 BEKK? 1 BESK? 1 BESKE? 5 BESØK? 5 BESØKE? 6 BESØKES? 7 DEKK? 1 DEKKE? 5 DEKKEDE? 7 DEKKES? 6 DESK? 1 EGDSK? 5 EGDSKE? 6 EGGSEKK...
1
0 svar
Laster...