Spill esc

Innlegg

Spill

snkz

Starcraft 2 - GSL

Heisann,

Er det noen brukere der ute som følger med på GSL i Starcraft 2?

Er semifinale på Code S for øyeblikket, og mine verdifulle forelesningstimer blir sløst bort ved å sitte å følge med på dette.

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har hatt premium konto siden første sesong, og anbefaler det på det sterkeste til alle som har noen som helst interesse for Starcraft 2, esports generelt eller rett og slett kan verdsette gaming på høyt nivå.

Håper July klarer å slite seg til toppen denne sesongen, selv om MVP er stor favoritt i dag.

1

Ja, blir ikke mye skole fortiden. For min egen del er jeg relativt heldig med at streams er blokkert på skolen slik at jeg for konsentrert meg om det faglige. Har dog ikke fått sett noe særlig med Code S i det siste, men så på Code A kvalifiseringen i går.

Kjipt at Jinro gikk ut, men han har prestert dårlig de siste månedene.

1
Draciger noen links?

Bruk linken som ble gitt under. Du må dessverre installere Gomplayer (en helt grei mediaspiller forøvrig) for å se streamen, og trykke Go Live -> SQ Live knappen under Free Service.

Vet mange ikke orker når de finner ut de må installere noe osv, men det er definitivt verdt det. GSL er verdens overlegent beste Starcraft 2 turnering rent ferdighetsmessig, og har de soleklart beste engelske kommentatorene i Tasteless og Artosis (de kommenterer ikke alle matchene dog).

2
MVBasten3 Bruk linken som ble gitt under. Du må dessverre installere Gomplayer (en helt grei mediaspiller forøvrig) for å se streamen, og trykke Go Live -> SQ Live knappen under Free Service...

soleklart beste engelske kommentatorene i Tasteless og Artosis

Har aldri vært noe stor fan av tastosis. Skulle ønske det var litt større utvalg av engelskspråklige kommentatorer som kommenterer GSL, moletrap foreksempel er forferdelig. Synes Ahnaris og VilePsy er bedre, de er mye mer behagelig å høre på.

Forresten hva synes dere om Husky og HDStarcraft? For min egen del så er både Husky og HDStarcraft oppskrytt til tusen, skjønner ikke hvorfor store folkemengder følger de. Det er bare en positiv ting med de og det er at de skaper entusiasme rundt SC2.

1
JuanFernandoArango [sitat…] Har aldri vært noe stor fan av tastosis. Skulle ønske det var litt større utvalg av engelskspråklige kommentatorer som kommenterer GSL, moletrap foreksempel er forferdelig...

Angående Tastosis: Blasfemi!!! Ingen over, ingen ved siden av, ingen rett under heller. Spesielt Artosis er guds gave til esports, mannen var tross alt på gråten etter Nestea vs SC i GSL May (tror det var den sesongen) semifinalen. Mannen er så engasjert at det er umulig å ikke elske han, true bromance style. :)

Husky og HD har vært enormt flinke på å få nye folk interessert i Starcraft 2, og har med andre ord vært mer rettet mot veldig nye spillere. Jeg syns dog at Husky har blitt veldig mye flinkere i det siste, noe han viste til det fulle under siste MLG sammen med Day9. Han har betydelig forbedret spilleforståelsen sin, og er en ganske artig kommentator igrunn.

1
JuanFernandoArango [sitat…] Har aldri vært noe stor fan av tastosis. Skulle ønske det var litt større utvalg av engelskspråklige kommentatorer som kommenterer GSL, moletrap foreksempel er forferdelig...

moletrap foreksempel er forferdelig.

Jeg kan ikke fordra den ekle lille hobbiten. Hvis han kommenterer så gidder jeg ikke se på. Wolf og Doa er helt ok. Tastosis er den beste casting archonen. Ellers er det flere som jeg syns er bra, spesielt Day9 og Rotterdam. Skulle ønske 2gd castet SC2. han er den beste casteren, uansett spill.

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Sparess Siste svar

Kjedeligere

Der er kanskje bare meg, men.... Jeg synes ordstjernen har blitt mindre interessant og morsom i det siste. Den har utviklet seg fra å være en oppgave med mange forskjellige ord til å bli en oppgave me...
10
9 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 25/6

JATT? 1 JATTA? 5 TAJA? 1 TATT? 1 TAUA? 1 TITA? 1 TITTA? 5 TJATT? 5 TJATTA? 6 TJAU? 1 TJAUA? 5 TJAA? 1 TUJA? 1 TUTA? 1 TYTA? 1 UTTA? 1 UTTATT? 6 ÆTTA? 1
4
0 svar
Ordstjernen SveinM Publisert

Ungstut?

Igjen savnes litt logikk i godkjenningen av sammensatte ord. "Unggutt" er med, mens det tilsvarende, og minst like vanlige, "ungstut" ikke er godkjent.
2
0 svar
Ordstjernen jarlp Publisert

Togtur?

Eg tenkte togtur burde vere tillatt, men eg fekk ein eurekaopplevelse når eg forsøkte å slå det opp 😂: https://naob.no/ordbok/togtur
2
0 svar
Ordstjernen azora Publisert

30.6

GNUR? 1 GORO? 1 GORR? 1 GROGG? 5 GROR? 1 GROS? 1 GROSS? 5 GRUGG? 5 GRUNN? 5 GRUS? 1 GRÅGÅS? 6 GRÅN? 1 GRÅOR? 5 GURU? 1 NORN? 1 NORS? 1 ROGN? 1 RONG? 1 RORO? 1 RUGG? 1 RUNG? 1 RUNN? 1 RUSS? 1 SNOR? 1 S...
1
0 svar
Laster...