Spill esc

Innlegg

Spill

Ari_Gold

Forhåndsbestilling på CDON.NO

Lurte på en ting når det gjelder forhåndsbestillinger på CDON:

Forhåndsbestilte MW3, FIFA12 og FM12 samtidig (ikke hver for seg).

FIFA 12 har releasedato 29.09 MW 3 har releasedato 08.11 FM 12 har releasedato 20.10

Lurer derfor på om jeg vil få FIFA 12 tilsendt til releasedato, eller om jeg må vente til de 3 spillene er sluppet. CDON opplyser at min bestilling ikke er sendt, og det begynner vell å haste om jeg skal få spillet til førstkommende torsdag?

Har aldri forhåndsbestillt mer enn ett spill om gangen før, og da har det aldri vært noe problem. Hadde vært veldig rart om ikke dette skulle være mulig..

1
29 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Arsenalgutten

Jeg forhåndsbestilte både Black Ops og Fifa 11 ifjor fra cdon, det var ikke noe problem. Hvis du bor i Oslo/Akershus er jeg ganske sikker på at de sender spillet en eller to dager før realese dato, så det kan hende de sender spillet imorra.

Hvis du ikke får spillet på release (som du skal få), så er det jo bare å ringe inn.

2

Om de ikke sender Ari Gold Fifa 12 på releasedatoen.. da har de driti seg ut.

2

CDON sendte spillet igår heldigvis!

Men blir sur om jeg ikke får det før imorgen. Da kunne jeg likesågodt ventet til 00.00 ikveld og kjøpt det hos nærmeste forhandler!

1
Ari_Gold CDON sendte spillet igår heldigvis! Men blir sur om jeg ikke får det før imorgen. Da kunne jeg likesågodt ventet til 00.00 ikveld og kjøpt det hos nærmeste forhandler!

Nå er det vell ingen forhandlere som har åpent så sent.og om et kjøpesenter har nattåpent , der alle butikkene stenger klokken 00:00 så gir de likevel ikke ut spillet før de åpner igjen på morgenen. Om CDON sendte spillet i går , så får du det sansyneligvis enten i dag eller i morgen.

1

Playcom Bergen hadde åpent fra 00.00 til 01.00 ifjor for å selge Black Ops.

Ringte til de og hørte om de gjorde det samme idag, men det gjorde de ikke..

1

Jævla CDON ingen fifa 12 i postkassen i dag!!

1

Skjønner ikke hvorfor folk gidder forhåndsbestille på cdon. Hadde de jævlig bra tilbud på FIFA, er det grunnen?

1

Jeg har heller ikke fått det. Mange som tilsynelatende har problemer med cdon. Så tilfeldig er det nok ikke.

Har nok ikke helt orden i sysakene sine

1

Da jeg bestilte Red Steel 2 fra de ble denne sendt fra Sverige. Er kanskje tilfellet med FIFA.

1

Lurer egentlig litt på noe lignende selv. Hvis jeg bestiller en haug med spill fra Biit/Play nå. Der noen allerede er utgitt , noen kommer ut om et par dager og andre i november en gang. Vil jeg da få spillene vær for seg med en gang de kommer ut , eller kommer de alle i samme pakke når det siste spillet er utgitt ?! Om de kommer vær for seg , må jeg betale ekstra frakt osv da ?!

1
Draciger Har ingen anelse angående Play. Nå er jeg nysjerrig på hva du har forhåndsbestilt fra disse stedene?

Nå er jeg nysjerrig på hva du har forhåndsbestilt fra disse stedene?

Har ikke bestilt enda men vurderer nå å forhåndsbestille disse:

The Legend Of Zelda Skyward Sword - Limted Edition (18/11). Assassins Creed Revelations (15/11). The Cursed Crusade (7/10).

Sistnevnde kan fort være gitt ut før jeg forhåndsbestiller noe. Det er disse 3 og noen spill som allerede er utgitt , slik som God Of War Collections Vol 2 og et par andre.

Trackmania 2 ser ikke ut som jeg får bestilt noen steder. Er vell bare å vente til det kommer ut i butikkene men det skulle vell egentlig være utgitt nå i september ?! Har ikke hørt noe mer av det.

1
Venny139 [sitat…] Har ikke bestilt enda men vurderer nå å forhåndsbestille disse: The Legend Of Zelda Skyward Sword - Limted Edition (18/11). Assassins Creed Revelations (15/11). The Cursed...

The Legend Of Zelda Skyward Sword - Limted Edition (18/11). Assassins Creed Revelations (15/11). The Cursed Crusade (7/10).

Har du regnet med moms og fortollingsgebyr? Hver eneste en av disse spillene koster over 200kr. Det ville faktisk vært en fordel å få dem tilsendt samlet, siden du da slipper unna med 117kr i fortollingsgebyr, og ikke 351kr.

Edit: Gjør du det slik får du en besparelse på ca 600kr i forhold til f.eks Platekompaniet.

1
Smatti [sitat…] Har du regnet med moms og fortollingsgebyr? Hver eneste en av disse spillene koster over 200kr. Det ville faktisk vært en fordel å få dem tilsendt samlet, siden du da slip...

Ja , det har jeg. Det jeg tenkte på istad var å vente til The Cursed Crusade er utgitt og da sende det sammen med God Of War , Overlord Dark Legend og evt noen flere også vente litt med å bestille november-spilla til Zelda blir utgitt. Zelda vil jeg gjerne ha så fort som mulig , AC haster ikke så innmari , hadde ikke rekt å spilt meg gjennom det på 3 dager uansett , siden jeg kommer til å prioritere Zelda.

Men burde jeg slenge på Uncharted 3 i samme slengen ?! I og med at det er et eksklusivt spill , så synker det neppe fort i pris uansett og da kan det kanskje lønne seg.

Og da er det store spørsmålet , hvor tidlig kan jeg bestille de for at de ikke blir sendt vær for seg ?! Eller om det et valg om jeg kan velge å få de tilsendt i samme pakke eller ikke så går vell det greit.

Liker egentlig best å handle i butikker , men det er så såskuffende utvalg om man vil handle litt eldre spill.

1

Lignende innlegg

Ordstjernen lilja3 Publisert

Fasit 3/7

FULL? 1 FULLT? 5 FULT? 1 FUTIL? 5 FUTILT? 6 FUTT? 1 JULI? 1 JULT? 1 JUTUL? 5 LITIUM? 6 LUFT? 1 LULL? 1 LUTT? 1 MUFTI? 5 MULL? 1 MULM? 1 MULT? 1 MUML? 1 MUTT? 1 TUFF? 1 TUFT? 1 TULL? 1 TUML? 1 TUMULT?...
2
0 svar
Ordstjernen Sparess Siste svar

Utrodd

Hvis utror (ror ut til en fiskeplass) tillates, hvorfor tillates ikke utrodd? (jeg trenger ikke svaret "fordi det ikke står i ordboka")
1
2 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 1/7

DODO? 1 DONOR? 5 DONT? 1 DORT? 1 DORY? 1 DOTT? 1 DROTT? 5 NORD? 1 NORN? 1 NYORD? 5 ONDT? 1 ORDN? 1 RODD? 1 RONDO? 5 RORO? 1 ROTOR? 5 ROTORD? 6 ROTT? 1 TODDY? 5 TONN? 1 TONT? 1 TORDN? 5 TORN? 1 TORT? 1...
2
0 svar
Ordstjernen SveinM Publisert

Ungstut?

Igjen savnes litt logikk i godkjenningen av sammensatte ord. "Unggutt" er med, mens det tilsvarende, og minst like vanlige, "ungstut" ikke er godkjent.
2
0 svar
Ordstjernen jarlp Publisert

Togtur?

Eg tenkte togtur burde vere tillatt, men eg fekk ein eurekaopplevelse når eg forsøkte å slå det opp 😂: https://naob.no/ordbok/togtur
2
0 svar
Laster...