Spill esc

Innlegg

Spill

Dabedida

Noe galt med min PS3, eller med et spill?

Hei!

Dette er en historie som går tilbake helt til FIFA 2010 for min del, om jeg ikke husker helt feil. Istedenfor å skrive opp problemet mitt henviser jeg heller til denne- jeg syns det er godt forklart i åpningsinnlegget. Dette skjer kun på FIFA-spillene. De andre spillene mine fungerer helt vanlig, men det begynner å bli irriterende å få bildet fryst.

Noen som har opplevd, eventuelt opplever det samme og vet hva som eventuelt kan være feil? Legg merke til at det skjer både Online og Offline, så det har ikke noe med nettverket mitt å gjøre.

- La denne tråden til på Fotball - spill også.

1
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Skjer kun på Fifa spillene hos meg også.Veldig irriterende.Må være en bug som kun er på Ps3.Er redd det ikke finnes en løsning på dette.Ganske rart at EA ikke har greid å lukke ut et problem som dette,under testing av spillet.

1

Noen som har opplevd, eventuelt opplever det samme og vet hva som eventuelt kan være feil?

Har skjedd med meg en del ganger og ja.

Men vi har to PS3'er i hus og har så langt bare skjedd på den eldste modellen (tjukken med 60 GB) og ikke på den nye Slim-modellen. Bare ren gjetting, men kan kanskje ha noe med at den eldste blir fryktelig varm. Om du har den inne i en trang tv-benk eller lignende hvor den får lite luft kan det jo være en ide å prøve og sette den et litt luftigere sted :)

Har dog ikke spilt så mye på Slim'en, så om du har den vet jeg ikke. Eller kanskje det bare er noe feil med alle FIFA-spill? Har flere kompiser som har opplevd det samme.

1
Lexern [sitat…] Har skjedd med meg en del ganger og ja. Men vi har to PS3'er i hus og har så langt bare skjedd på den eldste modellen (tjukken med 60 GB) og ikke på den nye Slim-modellen....

Jeg kjøpte ny for halvannet år siden; Slim 160 GB. Den blir absolutt varm og lager litt høye lyder med viften som går rundt. Tror du virkelig dét kan være problemet? I så fall burde det ikke være alt for vanskelig å fikse. Jeg kjøpte FIFA 11 på releasedagen, problemet oppstod, jeg byttet det inn i et nytt FIFA-spill noen dager etterpå og det samme skjedde der igjen. Så jeg tviler på at jeg har vært uheldig med samme problem på de tre siste FIFA-spillene jeg har skaffet meg :P

1
OlivieiraAnderson

Har aldri opplevd det samme. Skal prøve å legge mer merke til dette problemet, eventuelt om det skjer uten at jeg har fått deg med meg.

Har PS3.

1
OlivieiraAnderson Har aldri opplevd det samme. Skal prøve å legge mer merke til dette problemet, eventuelt om det skjer uten at jeg har fått deg med meg. Har PS3.

For å si det sånn: Du legger merke til det hvis det skjer. Dersom det ikke skjer hos deg; good for you. Sånn seriøst, det er fuckings irriterende.

Men leser i linken at det kan fikses med en update. Håper denne updaten kommer sabla raskt. Har sendt en link til EA, hvert fall.

1
Dabedida Jeg kjøpte ny for halvannet år siden; Slim 160 GB. Den blir absolutt varm og lager litt høye lyder med viften som går rundt. Tror du virkelig dét kan være problemet? I så fall burd...

Tror du virkelig dét kan være problemet?

Har ikke peiling, men gikk opp et lys for meg når du spurte at "Tjukken" står rimelig innelåst, mens Slim'en står rimelig åpent.

Men det er selvsagt ikke sikkert det har noe med saken å gjøre. Får kanskje teste det ut selv :p

1

Ser faktisk ikke ut til at det er noe som kan fikse problemet. Helt utrolig, egentlig. Problemet blir mest observert på Slim-modellene, men det er også enkelte hendelser på den gamle modellen. Leser rundt på ulike forum at EA sier man skal gjøre ditten, gjøre datten - men ingen ting ser ut til å fungere. Det siste man skal gjøre er visst å kjøpe ny PS3 eller nytt spill.

Vel, har som sagt sendt mail til EA selv, så får se hva de har å si.

1

Det er fint at det fungerer bedre nå ihvertfall.Det tok 10 kamper før det dukka opp litt igjen hos meg.Så nå er er problemet nesten ikke merkbart lengre.Får se hvordan det fungerer framover :-) Men har nå spilt 15 kamper og det har stoppa opp bare en gang i løpet av de kampene.

1

"Hello,

Thank you for contacting Electronic Arts.

We apologize for the inconvenience caused to you. This could be an issue involving corrupt game save files. You will need to remove game related save data by following the below given steps.

1. Press the PS button on the controller to enter the PLAYSTATION 3 XBM (XrossMediaBar). 2. Select the Game tab. 3. Select the Save Data Utility and press the X button. 4. Delete the file related to the game.

Confirm that you have updated the Playstation 3 computer entertainment system with the most recent system software. You can check the version you have installed on your Playstation 3 by selecting:

- Settings. - Then System Settings. - Then System Information.

Confirm that you are not using any game modification devices. Unlicensed devices such as game modification devices can interfere with the proper function of the software. We do not recommend the use of any game modification devices or unlicensed products.

We do hope that resolves the situation. If you have any other questions, then by all means feel free to let us know. You can also refer to our extensive Self Help Knowledgebase at http://support.ea.com for common technical questions.

Regards,

Samrat Electronic Arts – World Wide Customer Experience"

Dette er svaret jeg fikk fra EA. Om det hjelper? Tviler, men vi gjør et forsøk! Hey, hoy!

1

Lignende innlegg

Ordstjernen Sparess Siste svar

Kjedeligere

Der er kanskje bare meg, men.... Jeg synes ordstjernen har blitt mindre interessant og morsom i det siste. Den har utviklet seg fra å være en oppgave med mange forskjellige ord til å bli en oppgave me...
10
9 svar
Ordstjernen Øivind_ Publisert

Fasit 25/6

JATT? 1 JATTA? 5 TAJA? 1 TATT? 1 TAUA? 1 TITA? 1 TITTA? 5 TJATT? 5 TJATTA? 6 TJAU? 1 TJAUA? 5 TJAA? 1 TUJA? 1 TUTA? 1 TYTA? 1 UTTA? 1 UTTATT? 6 ÆTTA? 1
4
0 svar
Ordstjernen SveinM Publisert

Ungstut?

Igjen savnes litt logikk i godkjenningen av sammensatte ord. "Unggutt" er med, mens det tilsvarende, og minst like vanlige, "ungstut" ikke er godkjent.
2
0 svar
Ordstjernen jarlp Publisert

Togtur?

Eg tenkte togtur burde vere tillatt, men eg fekk ein eurekaopplevelse når eg forsøkte å slå det opp 😂: https://naob.no/ordbok/togtur
2
0 svar
Ordstjernen azora Publisert

30.6

GNUR? 1 GORO? 1 GORR? 1 GROGG? 5 GROR? 1 GROS? 1 GROSS? 5 GRUGG? 5 GRUNN? 5 GRUS? 1 GRÅGÅS? 6 GRÅN? 1 GRÅOR? 5 GURU? 1 NORN? 1 NORS? 1 ROGN? 1 RONG? 1 RORO? 1 RUGG? 1 RUNG? 1 RUNN? 1 RUSS? 1 SNOR? 1 S...
1
0 svar
Laster...