Spill esc

Innlegg

Spill

Wildcard_1

Dritt lei ps3

Jeg spiller ikke ofte, ikke fordi jeg ikke vil men fordi jeg sjeldent har tid. Når jeg endelig skal kose meg foran skjermen med ps3 er det altid noe tull! Først må jeg vente en halv time på oppdateringen som den stort sett altid trenger. Så er det vedlikehold på ps network. Om det ikke er vedlikehold får jeg feilmelding og jeg kan ikke logge på. Jeg kom meg så vidt innom der i går, men nå er det noe tull igjen.. Flere som sliter med dette ?

X-box'en min har jeg aldri hatt noe tull med bortsett fra red ring, dette ble reparert og siden har det gått smertefritt.

4
13 svar

Jeg kjenner meg ikke igjen i noe av det du skriver.

1

Får heller ikke logget meg på ps network.

1

.

Har ikke hatt noe problem med min PS3 eller PSN. Vedlikehold og oppdateringer er det jo på xbox også, så jeg ser ikke poenget ditt. Hvis er det sånn du beskriver så bør du bruke noen laken på et nytt system.

1
GrevMcJern [sitat…] Har ikke hatt noe problem med min PS3 eller PSN. Vedlikehold og oppdateringer er det jo på xbox også, så jeg ser ikke poenget ditt. Hvis er det sånn du beskriver så bør du...

Det er ganske store forskjeller på Xbox 360 og PlayStation 3 på dette området, det må faktisk sies. Hvor 360-oppdateringene tar cirka 10-20 sekunder og bare forsinker oppstarten av spillet - er det på PS3 en nedlasting som tar 2-5 minutter (noen ganger mye mer), og i etterkant må installeres. Forskjellen i tid mellom konsollene på å starte opp et nytt spill som krever oppdatering er markant og er et stort irritasjonsmoment for meg også.

2

Du kan jo sette på oppdatering når du ikke har tid til å spille? Viss du ikka har spillt på en stund er det jo stor skjangs for at det har komt en oppdatering. Alle programmer trenger jo oppdateringer av og til.

Har ikke problemer med PSN ofte, er ikke noe jeg har tenkt mye på, men når det er nede så spiller man jo bare et singel player spill eller tar seg en tur på fotballbanen.

1

Stakkar deg som må vente noen minutter på en oppdatering iblant. Jeg ville heller at det skulle skjedd enn at X-Boxen skulle fått red ring. Vedlkehold på Ps Network er veldig sjeldent

1

Ikke gidd å krangle med banglak, har de tjukkeste brillene når det kommer til PS3 vs XBOX

1
Laster...