Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Så var det nok en gang tid for den årlige spill-messa. Kan knapt vente. Dette er noe av hva vi venter på å få høre mer om:

Assassins Creed 3 Call Of Duty Black Ops 2 Castlevania Mirror Of Fate Castlevania Lords Of Shadow 2 Crysis 3 Darksiders 2 Dead Or Alive 5 Far Cry 3 Fifa 13 God Of War IV Halo 4 Lost Planet 3 Medal Of Honor Warfighter Metal Gear Rising Nytt Need For Speed Playstation All Starts Battle Royale Pro Evolution Soccer 13 Rayman Legends Resident Evil 6 Sly 4

Wii U , samt følgende titler: Pikmin 3 Super Mario Super Smash Bros

Ingen Grand Theft Auto V , The Last Guardian , The Secret World eller PS4. Sansyneligvis ikke noen Xbox 720 heller.

Program:

Thursday , May 31

Konami Pre-E3 Press Conference Time: 10:30 PM PST / 1:30 AM EST (Friday , June 1) Place: Konami E3 Site , GameTrailers

Monday , June 4

Microsoft Press Conference Time: 9:30 AM PST / 12:30 PM EST Place: Microsoft E3 Site

Electronic Arts Press Conference Time: 1:00 PM PST / 4:00 PM EST Place: EA E3 Site

Ubisoft Press Conference Time: 3:00 PM PST / 6:00 PM EST Place: Ubisoft E3 Site (Might change)

Sony Press Conference Time: 6:00 PM PST / 9:00 PM EST Place: Sony E3 Site

Tuesday , June 5

Nintendo Press Conference Time: 9:00 AM PST / 12:00 PM EST Place: Nintendo E3 Site , Facebook

Aktuelle Kilder:

Link 1

Link 2

2
222 svar

222 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

olk1702

Lommeboken min gruer seg til høsten!

2

olk1702

Dead Space kommer i februar 2013!

2

Lexern

Synes Tomb Raider så forholdsvis heftig ut med tanke på demoen. Må bruke kreativiteten i kampene og ser ikke akkurat ut som det kommer til å bli alt for mange kjedelige øyeblikk her.

2

laffano

Usher stjal showet thats it!

2

xytheon

Da er Usher til og med på scenen. Fantastiske greier. Jeg føler at Microsoft kanskje har misforstått grunnidéen bak hvorfor man har en slik presentasjon. Om jeg vil på Usher-konsert så gjør jeg det på eget initiativ.

2

Lignende temaer

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Tipping, Odds, Spill og Poker

Tipping, Odds, Spill og Poker

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Sjakk

Sjakk

Bilde

Hus, Hage og Oppussing

Hus, Hage og Oppussing

Laster...